Diari Més

Fora de casa també val

El Nàstic visita aquest diumenge (12 hores) al Numancia a la recerca d'un nou triomf lluny del Nou Estadi

Manu Barreiro, durant el Nàstic-Oviedo.

Fora de casa també valNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic visita aquest diumenge, a les 12 hores, un Numancia sorprenent, que podria acabar la jornada líder si derrota al Nàstic i els únics dos equips que té per damunt a la taula no ho fan.

El Nàstic sap que serà complicat tornar amb els tres punts, però també és ben conscient que, si no els aconsegueix, podria entrar en problemes. Els nefastos resultats al Nou Estadi estan condemnant a un Nàstic que, de moment, en té prou amb anar guanyant fora. Però no sempre es podrà sumar de tres a domicili i, per això, cobra encara més importància sumar davant de l'afició del Nou Estadi.

Demà, però, toca visitar a un Numancia que només ha perdut un partit a camp propi. Los Pajaritos és pràcticament un fortí inexpugnable, però de gestes n'entén el Nàstic de Rodri, el qual sap golejar a Còrdova (1-5) i també és capaç de fer-ho a Pucela contra tot un Valladolid (0-3).

En aquesta ocasió, ho haurà d'intentar sense Jon Gaztañaga, sancionat per acumulació d'amonestacions. També en el centre del camp està de baixa el lesionat Eddy Silvestre. Els futbolistes de banda Omar Perdomo i Álvaro Bustos continuen en el dic sec, igual que Djetei, que no tornarà fins a l'any vinent.

Així, l'onze el formarien Dimitrievski a la porteria; Kakabadze, Xavi Molina, Bruno Perone i Javi Jiménez en defensa; Zahibo i Tejera en el centre del camp; Maikel Mesa i Abraham a les bandes; i Uche i Barreiro a dalt.

Els altres set convocats per Rodri han estat el porter Bernabé Barragán; el defensa Suzuki; el centrecampista Juan Muñiz; el banda Tete Morente; i els davanters Stephane Emaná, Dongou i Juan Delgado.

tracking