Diari Més

Dolç retorn de Lekic

Un gol del serbi permet al Reus sumar un punt tot i ser superior a l’Albacete (1-1)

Els jugadors del Reus celebren el gol de l'empat.

Dolç retorn de LekicCF Reus Deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus volia tornar a puntuar després de la derrota al camp del Cadis per tal de no perdre el tren de la regularitat i el bon nivell mostrat en les darreres setmanes. Els de Garai afrontaven el partit amb l’optimisme que pot suposar jugar de local i amb la carta moral de recuperar Dejan Lekic. El serbi convertia aquesta esperança en realitat anotant l’1-1 quan els seus més ho necessitaven.

L’Albacete no inquietava en els primers compassos de partit i mica en mica els roig-i-negres anaven imposant la seva llei. Molta possessió per al conjunt local, que combinava triangulacions i internades per l’extrem amb pilotes llargues perquè les lluités Edgar Hernández. Miramón i Querol per la dreta causaven un autèntic mal de cap i protagonitzaven les arribades amb més perill. Haro, buscant la passada de la mort en diverses arribades a la línia de fons, es topava amb la falta d’encert dels seus companys. Al minut 24’ Querol, completament sol al segon pal, enviava una rematada per sobre el travesser.

Edgar ho intentava, també sense encert, igual que Ledes que s’atrevia amb un potent xut des de la mateixa frontal que rebotava en un defensa. Quan la primera part moria, Zozulia aconseguia fer el primer gol d’un Albacete que no havia creat cap ocasió clara de gol. El davanter ucraïnès aprofitava un rebot després d’una falta per batre un Edgar Badia que no podia fer res per aturar el xut. El Reus no volia perdre el tren del bon ritme mostrat a la primera meitat, tot i no estar encertat de cara a porteria, i iniciava el segon temps mantenint el guió amb la pilota als peus com a protagonista. Tot i que l’Albacete intentava mossegar en l’arrancada de la represa, el Reus s’anava acomodant creixent des del mig del camp quan Garai donava entrada a Lekic i passava a jugar amb un 4-4-2.

El serbi feia bo el seu paper com a revulsiu passada l’hora de partit. Toc d’esperó per emportar-se la pilota i xut impossible per a Tomeu Nadal per posar l’empat a un gol al marcador. El Reus veia com el resultat començava a ver justícia però no veia com la superioritat i el domini en les ocasions es traduïa en una major diferència. Carbonell estrallava una remata al travesser a la sortida d’un córner i Querol obligava a Tomeu a lluir-se en la que semblava la darrera ocasió del matx. Aquesta jugada, però, deixava Querol lesionat del genoll i al porter de l’Albacete sagnant pel nas, i els tres minuts d’afegit corrien amb el joc aturat ja que els metges assistien els jugadors. Tot i que el col·legiat deixava que el partit s’allargués fins al 99’, el Reus no aconseguia endur-se els tres punts en un partit en què mereixia més.

FITXA TÈCNICA

CF Reus. Edgar Badia, Miramón, Olmo, Atienza, Migue, Ledes, Borja Fernández (Lekic, 55’), Carbonell, Haro, Querol (Cámara, 93’) i Edgar Hernández.

Albacete. Tomeu Nadal, Arroyo, Morillas, Gaffoor, Gálvez, Dani Rodríguez (Bela, 76’), Susaeta (De la Hoz, 74’), Saveljich, Erice, Chus Herrero i Zozulia (Héctor, 86’).

Gols. 0-1, Zozulia (40’). 1-1, Lekic (61’).

Àrbitre. Gorostegui Fernández-Ortega (comitè basc). Mostrava groga al local Edgar Hernández (64') i als visitants Herrero (32’) i Zozulia (75’)

Incidències. L’estadi Municipal de Reus acollia 1.775 espectadors.

tracking