Diari Més

A casa, que tornin els punts

El CF Reus rep l’Albacete (20:00h.) amb la novetat de Lekic a la llista

Dejan Lekic lluita per una pilota aèria durant darrer partit a casa, contra el Rayo Vallecano.

Lekic serà baixa un mes i Vaz podria perdre's el que queda de campanyaCF reus deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus afronta un partit a l’Estadi amb certa necessitat. No per la situació a la classificació, que és molt bona tenint en compte la igualtat de la Segona Divisió, sinó pel bàlsam que pot suposar tornar a jugar davant la teva afició. Després de la derrota a Cadis, on els locals van ser superiors als roig-i-negres, la visita de l’Albacete a Reus ha de suposar el retorn al bon joc i als punts.

Fent cas a la classificació, el conjunt manxec és idoni per tornar a sumar punts ja que es troba en la setzena posició, quatre llocs per sota del Reus. Tot i així, l’Albacete només té tres punts menys i té la zona de descens a tocar, fet que el pot convertir en un conjunt perillós a la recerca de punts que els permetin abandonar la situació delicada a la taula. Tot i ser un debutant a la categoria de plata aquest curs, el conjunt manxec pot presumir d’haver iniciat la temporada amb uns números prou bons. Igual que el Reus, l’Albacete ha guanyat quatre partits, anotant 11 gols (un més que els reusencs). Tot i així, n’han encaixat 18, un fet que pot demostrar certa feblesa defensiva davant la seguretat que acostuma a transmetre la línia defensiva reusenca.

Per intentar tornar a la regularitat dels punts, López Garai recupera Lekic un cop superada la seva lesió. Tot i així, seria difícil veure el serbi partint d’inici, al igual que un Vítor Sivla que va acumulant minuts i que cada vegada té més a prop la possibilitat de disputar una hora sencera de matx. De fet, el tècnic basc del CF Reus va assegurar que el virtuós portuguès està gairebé llest per jugar 70 minuts. Tot i la recuperació d’un dels puntes, el conjunt roig-i-negre continua amb la infermeria força plena. A més de la baixa de llarga durada de Ricardo Vaz; Máyor, Guzzo, Fran i Juan Domínguez hauran de veure el partit contra l’Albacete des de la grada.

Amb tot, l’onze del CF Reus no hauria de variar en excés dels que ha confeccionat López Garai en les darreres jornades. La porteria tornarà a ser cosa d’Edgar Badia, que jugarà amb Miramón, Olmo, Atienza i Álex Menéndez per davant seu formant la línia defensiva. Al mig del camp, a l’espera de saber si Vítor està llest per sortir d’inici, els escollits per fer-ho podrien ser Tito, Gus Ledes i Borja Fernández. A la zona davantera el tècnic basc podria optar per fer sortir Lekic d’inici formant un 4-4-2 amb Edgar Hernández. Tot i així, no sembla que el serbi arribi amb prou ritme al matx, pel que seria més comprensible veure el davanter de Gavà a la punta acompanyat per Querol i Cámara als extrems.

tracking