Diari Més

Nou Reus i mateixos resultats en el primer terç de temporada de Garai

En les primeres 14 jornades els reusencs han sumat només un punt menys que els que tenien en l’anterior

L'equip de López Garai no es juga res al partit contra el Còrdova.

Aritz López Garai: «Anem a Gijón a guanyar»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Han canviat moltes coses en un any a can Reus. L’ídol Ramon Folch ha marxat per respirar aires nous a Oviedo, deixant el braçalet de capità a Jesús Olmo. Un altre dels migcampistes de referència, Aritz López Garai, ha penjat les botes de futbolista per substituir a la banqueta Natxo González, que ara pateix la pressió de satisfer l’exigent parròquia del Saragossa.

El nou tècnic ha deixat el 4-2-3-1 habitual per abraçar el 4-3-3, amb cops d’efecte puntuals com posar dos puntes a davant o tres centrals a darrere. Les goles de l’Estadi Municipal de Reus ja aclamen nous astres com Gus Ledes, pitxitxi inesperat, o Lekic, del que s’espera que ho sigui. Totes les cares són noves a la medul·lar i també als laterals, on a la dreta brilla un Miramón reconvertit en carriler i a l’esquerra Menéndez i Migue han agafat el relleu d’Álex Martínez.

Tot i els canvis, la filosofia segueix sent la de fer créixer l’equip sobre la base d’una sòlida defensa. Tampoc ha canviat massa el balanç numèric d’aquest primer terç de temporada, comparat amb el de l’anterior. En les primeres 14 jornades de lliga l’equip ha sumat 19 punts, només un menys que els que tenia l’any passat en aquests moments. Pel que fa al balanç de gols marcats i encaixats, les diferències també són mínimes. Si la temporada passada els primers 14 partits van acabar amb 12 gols a favor i 10 en contra, en aquesta campanya és a l’inrevés: 10 gols a favor i 12 en contra.

tracking