Diari Més

El Reus ha encaixat la meitat dels gols en jugades a pilota aturada

Les tres últimes dianes rebudes pels roig-i-negres són producte de dos córners i d’una falta des de la frontal

Els reusencs defensen una jugada a pilota aturada en la visita del Rayo Vallecano a l'Estadi Municipal.

El Reus ha encaixat la meitat dels gols en jugades a pilota aturadaCF Reus Deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus de López Garai té una assignatura pendent defensiva: les jugades a pilota parada. La meitat dels 12 gols encaixats pels roig-i-negres en aquests primers 14 partits de temporada han estat producte de córners o faltes. El problema s’ha fet especialment notori en les últimes tres dianes encaixades, totes elles resultat d’aquest tipus de jugades.

El remat directe d’un córner va permetre al Cadis quedar-se amb els tres punts del partit del passat dilluns. Carrillo va guanyar els centímetres justos a Atienza per enlairar-se i rematar de cap sense oposició la centrada de Jose Mari. D’altra banda, el remat estrany d’un altre córner per part d’Ángel va permetre al Valladolid treure un empat de la seva visita al Municipal. El depredador Mata ja havia igualat el primer gol roig-i-negre afusellant el rebot d’una jugada de falta.

El primer gol encaixat pels reusencs ja va venir d’una pilota servida des de la cantonada. Va ser obra de Maikel Mesa, que va connectar la pilota de volea després d’un mal rebuig. Els dos restants són producte de dues faltes a pocs metres de la frontal. Una va ser un llançament directe de l’oviedista Rocha que es va colar per l’escaire de Badia transformant-se en el 0-3 definitiu, i l’altra va ser un obús de Carcelén que va donar l’empat a la Cultural y Deportiva Leonesa.

Només hi ha quatre equips que hagin encaixat menys gols que el Reus en els 14 partits d’aquesta temporada. L’equip manté la fortalesa defensiva i Badia segueix sent una assegurança sota els tres pals. L’exemple més clar és el de Cadis, en què després de nombroses ocasions clares, el rival va necessitar un córner per avançar-se al marcador. Tot i això, l’equip té marge de millora en les jugades en què l’esfèrica no està en moviment. Una altra dada que ho certifica és que, durant tota la temporada passada, només un dels 29 gols encaixats pels de Natxo González van ser a pilota parada.

tracking