Diari Més

Bustos entra a la infermeria del Nàstic

S'ha trencat un dit de la mà

Bustos, entrenant amb el Nàstic.

Bustos entra a la infermeria del NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sorpresa en l’informe mèdic facilitat aquest dimarts per part del Nàstic. Álvaro Bustos haurà de passar pel quiròfan després de trencar-se un dit de la mà. Concretament, segons detallava el club en el comunicat, el futbolista pateix un «arrencament del tendó flexor del quart dit de la mà dreta».

El futbolista es va trencar durant l’entrenament del passat dia 9 de novembre al Complex Esportiu Futbol Salou i no podrà tornar a entrar a una llista fins, com a mínim, el pròxim 2018.

Continuen apareixent a l’informe mèdic tres jugadors que encara en tenen per estona. Omar Perdomo, que es va trencar el peroné de la cama esquerra, està començant a moure’s, mentre que Mohammed Djetei, que es va trencar el lligament encreuat anterior del genoll, segueix amb la seva particular rehabilitació.

Per últim, Eddy Silvestre, que està allargant massa els temps de recuperació, continua amb el treball de fisioteràpia per fer net de la lesió muscular al bíceps femoral dret i aquesta setmana es podria incorporar amb la resta del grup.

tracking