Diari Més

A Cadis, el tercer tancament de jornada

CF Reus i Lugo són els equips que acumulen més partits en dilluns

El darrer partit en dilluns del CF Reus va ser la victòria contra el Numància (1-0).

A Cadis, el tercer tancament de jornadaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 14ª jornada de Segona Divisió tancarà el seu teló amb el CF Reus com a protagonista. Els roig-i-negres viatgen a Cadis per enfrontar-se a un equip que va accedir a la categoria de plata la mateixa temporada que els del Baix Camp. Serà la tercera vegada que els de López Garai disputen un partit en dilluns, una circumstància que el curs passat només es va donar en dues ocasions. Tant els partits jugats en dilluns com en divendres no acostumen a agradar als clubs, als que els resulta molt més còmode jugar en dissabte i diumenge.

De fet, els reusencs ja van començar aquesta temporada 2017-2018 en dilluns al camp del Lugo en un matx que va acabar amb empat a zero. Precisament tots dos equips, catalans i gallecs, són els que han protagonitzat més duels en el darrer acte d’una jornada. El Lugo ja n’ha sumat tres i el Reus ho farà aquest dilluns. L’últim enfrontament roig-i-negre en el primer dia de la setmana va ser contra el Numància a l’Estadi Municipal, amb victòria per 1-0. Tot just el Numància forma part del grup d’equips que han disputat dos partits en dilluns, on encara hi figura el CF Reus i també hi ha Saragossa, Albacete, Alcorcón i Barça B.

El CF Reus superarà, en aquesta 14ª jornada, els partits en dilluns del curs passat, en què només en va disputar dos. Tots dos, això sí, porten bons records. El primer va ser l’empat a zero de la jornada 34 al camp d’un Llevant ja ascendit a Primera Divisió. El segon, dues jornades després, va ser la victòria per 0-1 aconseguida en el derbi contra el Nàstic.

Tot i així, en la primera temporada a Segona Divisió, el club reusenc es va acostumar a inaugurar la jornada ja que va disputar un partit en divendres en fins a quatre ocasions. Tot i que el primer matx fora del cap de setmana no va arribar fins a la jornada 18, els roig-i-negres en van encadenar tres seguits amb un balanç desigual. Després de vèncer 1-0 al camp del Sevilla Atlético va sumar dues derrotes: 0-1 en la visita de l’Elx a l’Estadi i 1-0 en el desplaçament a Valladolid. El quart divendres del curs passat va arribar a la 27ª jornada, de nou a l’Estadi Municipal, en un partit que va acabar amb empat a un contra l’Oviedo.

tracking