Diari Més

La Pobla ofereix la renovació a Iván Vidal

El punta es va trencar els lligaments del genoll i ha dit adéu a la temporada

Iván Vidal, durant un salt en el partit de diumenge a la Pobla davant del Vilafranca.

Iván Vidal truca a la porta del Nàstic gràcies als seus gols amb la PoblaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Iván Vidal té sobre la taula una oferta de renovació del CF Pobla de Mafumet fins el 30 de juny del 2019. El punta del filial del Nàstic, que encara s'ha de reunir amb els responsables esportius del club grana i de la Pobla, ha de decidir si accepta la proposta o, per contra, decideix marxar a la finalització d'aquesta temporada.

Cal recordar que el davanter està lesionat del seu genoll esquerre, després de trencar-se els lligaments encreuats. La setmana vinent serà intervingut quirúrgucament i, a partir de llavors, començarà una llarga recuperació que tindrà com a únic objectiu preparar bé la pròxima temporada, la 2018-19, ja que és impossible que pugui tornar a tenir minuts durant aquesta campanya.

Amb un missatge que resa «T'esperem amb més força que mai, molts ànims Iván!», el compte de Twitter oficial del CF Pobla de Mafumet ha anunciat en les darreres hores que vol comptar amb el davanter reusenc una temporada més.

La lesió d'Iván Vidal va arribar, precisament, quan millor ho estava fent el futbolista. El punta havia començat la millor temporada de la seva carrera amateur, marcant cinc gols i situant-se al capdavant dels màxims realitzadors del grup cinquè de Tercera. Era titular indiscutible al filial del Nàstic i, si continuava evolucionant, existien moltes possibilitats que entrés en la dinàmica del primer equip. Ara, no podrà ser així, i haurà d'esperar una temporada més a intentar donar el salt, sempre que acabi acceptant l'oferta de renovació.

tracking