Diari Més

Càstig massa dur per a Ivan Vidal

El davanter de la Pobla té trencat el lligament creuat

Iván Vidal, durant un salt en el partit de diumenge a la Pobla davant del Vilafranca.

Iván Vidal truca a la porta del Nàstic gràcies als seus gols amb la PoblaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Es confirmen els pitjors presagis per a Ivan Vidal. Segons ha pogut saber el Diari Més, el davanter de la Pobla, una de les promeses del planter grana, té trencat el lligament creuat del genoll esquerre. Aquesta lesió l’obligarà a passar per quiròfan, motiu pel qual es fa molt possible imaginar que podrà tornar a jugar aquesta temporada.

Ivan Vidal es va lesionar el 29 d’octubre passat en el partit de la Pobla contra el Prat. En el minut 50’ d’aquell partit, que el filial del Nàstic va perdre per 0-2, va haver de ser substituït després de patir una lesió al genoll esquerre. Les proves practicades en els darrers dies han confirmat el trencament del creuat i la necessitat d’operar-se. Tot i que el club no ha emès un comunicat oficial parlant del temps de baixa, les lesions d’aquest tipus acostumen a suposar un peatge pel futbolista d’entre sis i vuit mesos allunyat dels terrenys de joc.

No només la Pobla perd una peça molt important per a l'equip, sinó que el Nàstic veu com es complica la progressió d'un dels jugadors més prometedors del seu planter. Aquesta temporada, Ivan Vidal va arribar a disputar un partit amb el Nàstic, el de Copa Catalunya, en el que va ser decisiu per la classificació grana als penals.

tracking