Diari Més

La Intercontinental commemorarà els 25 anys de Reus com a seu olímpica d'hoquei

Es farà amb un duel entre equips liderats per Cairo i Avecilla, or i plata als Jocs de Barcelona’92

Representants polítics, del Reus Deportiu i de la federació.

La Intercontinental commemorarà els 25 anys de Reus com a seu olímpica d'hoqueiOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Copa Intercontinental d’hoquei patins a Reus servirà per commemorar els 25 anys que fa que la capital del Baix Camp va ser seu de les competicions d’aquest esport durant els Jocs Olímpics de Barcelona. Un quart de segle més tard, el Pavelló Olímpic podrà tornar a veure alguns dels herois de l’estic que van participar en aquella cita històrica.

Dos equips formats per amics dels exroig-i-negres Alejandro Avecilla –plata amb Espanya– i Gabi Cairo –or amb Argentina– es veuran les cares el dissabte 16 de desembre a partir de dos quarts de 7, just abans de la final de la Copa Intercontinental. Avecilla’s Friends i Cairo’s Friends rememoraran la final olímpica que els argentins es van endur per 6-8. També es farà un acte de retrobada i d’homenatge als voluntaris protagonistes que van fer possible la competició.

El Benfica, el Reus Deportiu, el Talleres Andes de Mendoza i el guanyador de la Copa Sud-Americana d’hoquei patins d’enguany es creuaran en les dues semifinals de la Intercontinental de divendres, a les 7 i a un quart de 10 de la nit.

tracking