Diari Més

Edu Vílchez deixa la Pobla i entra al cos tècnic del Nàstic

Manca saber ara quin paper tindrà Santi Coch en el primer equip i qui serà l'entrenador del filial

Edu Vílchez, entrenant amb el primer equip del Nàstic.

Edu Vílchez deixa la Pobla i entra al cos tècnic del NàsticCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El trencaclosques del Nàstic i del seu filial, el CF Pobla de Mafumet, sembla que va agafant forma, però encara hi ha moltes incògnites per resoldre.

Després de cinc partits com a entrenador interí, Rodri es va convertir, el passat dijous, en primer tècnic del Nàstic a tots els efectes. Aquest canvi n'implicava un altre, que era un secret a veus. Edu Vílchez, primer entrenador del filial, volaria amb Rodri. Així serà. A partir d'avui, Vílchez deixarà de ser entrenador de filial grana i passarà al cos tècnic del primer equip.

El que no està encara clar és quin paper tindrà. Si Vílchez, com es pot preveure, realitza les tasques de segon entrenador, Santi Coch deixarà de ser-ho, i passarà a tenir un nou rol. Cal recordar que quan Josep Maria Andreu, president del Nàstic, va anunciar la destitució de Lluís Carreras com a entrenador del Nàstic i va manifestar que, de forma interina, el càrrec l'ostentaria Rodri, també va explicar que el segon seria Coch.

Si Vílchez passa a ser segon entrenador, Coch, que seguirà al cos tècnic, tindrà una altra funció que, possiblement, quedarà desvelada aquest migdia, durant la presentació de Rodri com a nou primer entrenador del Nàstic, la qual arrencarà a les 12.30 hores a la sala de premsa del Nou Estadi.

I la Pobla?

Ara, manca saber què passarà amb el filial. El CF Pobla de Mafumet es quedarà, des d'avui, sense entrenador. Està previst que dimecres ja hi hagi un nou tècnic, però resulta, almenys, curiós, que un equip que és sisè a la taula classificatòria del grup cinquè de Tercera Divisió i que dista a només dos punts de la promoció d'ascens a Segona Divisió B, hagi tingut ja tres entrenadors en el que va de temporada i que vagi camí del quart.

Primer, va ser Rodri, qui ara entrena al Nàstic. Després, quan Rodri va pujar al primer equip, el tàndem Manel Cazorla (tècnic del juvenil A)-Xisco Muñoz (membre de la direcció esportiva del primer equip). En tercer terme, ha estat Edu Vílchez i, a partir d'aquesta setmana, hi haurà un quart inquilí a la banqueta pobletana.

tracking