Diari Més

Sense complexes a Almeria

El CF Reus visita aquesta nit l'Estadi de los Juegos Mediterráneos (20h)

Dejan Lekic celebra el seu primer gol amb la samarreta roig-i-negra davant els més de 2.000 espectadors de l'Estadi Municipal.

Dejan Lekic, rendiment immediatCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus visita aquest vespre, a partir de les 20 hores, l'Estadi de los Juegos Mediterráneos en un duel entre dos equips instal·lats a la mitja part de la taula i que buscaran un triomf per passar una setmana tranquil·la.

Els andalusos han millorat el seu joc i els seus resultats respecte a la passada temporada. De la mà de Ramis, volen mirar amunt i, per fer-ho, no podran comptar amb el defensa Morcillo el mig Verza i el davanter Caballero, lesionats, ni amb l'extrem Fidel, sancionat. També són baixes de més llarga durada els lesionats el centrecampista Tino Costa i el punta Hicham.

Pel que fa al conjunt de la capital del Baix Camp, Aritz López Garai també tindrà baixes sensibles de cara al duel. Máyor estarà un mes en el dic sec i s'unirà als lesionats Vitor Silva i Guzzo.

Molt sensible és la baixa de Gus Ledes, motor i màxim realitzador de l'equip reusenc. Està sancionat després de veure, diumenge passat, la cinquena targeta groga de la temporada.

Així les coses, Edgar serà sota pals. En defensa, podrien repetir, de dreta a esquerra, Miramón, Olmo, Pichu Atienza i Álex Menéndez. En el centre del camp, tot apunta que Carbonell serà el substitut de Ledes, i el jove arribat del Barça B estarà acompanyat de Tito i de Juan Domínguez.

A dalt, amb Babic probablement en punta, David Querol i Ricardo Vaz l'acompanyarien en els extrems.

tracking