Diari Més

Per Omar

El Nàstic vol guanyar aquesta tarda a l'Alcorcón (18 h) per dedicar-li la victòria al canari, lesionat de llarga durada

Els jugadors volen celebrar el triomf i dedicar-li al seu company lesionat.

Nàstic jugadors gol celebracióNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Omar Perdomo estarà entre tres i quatre mesos de baixa després de trencar-se, a Còrdova, el peroné esquerre. És una baixa molt sensible en l'esportiu, però l'equip també el trobarà a faltar en l'emocional, ja que aquest és un futbolista molt important a la plantilla del Nàstic. Per aquest mateix motiu, els seus companys volen dedicar-li el triomf aquesta tarda en el duel que enfrontarà els grana a l'Alcorcón al Nou Estadi (18 h).

Sense Omar, i també sense Maikel Mesa, que no arribarà al duel per una elongació a l'isquiotibial esquerre (Djetei i Dongou també estan lesionats i, per tant, són baixa), el conjunt que entrena Rodri buscarà sumar tres punts que elevi als seus a la mitja part de la taula classificatòria.

Dues victòries consecutives han ajudat als tarragonins a fugir de la zona de descens, tot el contrari que el rival que aquesta tarda visitarà el Nou Estadi, ja que l'Alcorcón, després d'un gran inici de temporada, ha perdut els últims cinc partits en joc. Aquesta situació ha portat als madrilenys a la zona crítica.

A l'alineació del Nàstic, no es preveuen sorpreses. Dimitrievski actuarà sota pals i, en defensa, repetiran Kakabadze, Xavi Molina, Perone i Javi Jimenez. Al centre del camp, Tejera i Gaztañaga.

A l'esquerra, sembla que Abraham no té discussió, però el més coherent seria que repetís Abraham Minero. És a la dreta on hi ha més dubtes. Tete Morente s'ha guanyat el dret a ser ell el titular, encara que Jean Luc, Delgado o, fins i tot, Muñiz podrien ocupar aquesta demarcació.

On és completament impossible que hi hagi variacions és a la davantera. Uche-Barreiro, una de les parelles més temibles de la categoria, no té competidor.

tracking