Diari Més

Qui ha de decidir sobre la sanció al CF Reus va mostrar el seu antiindependentisme a Twitter

«No hi ha mal que per bé no vingui. Gràcies al referèndum il·legal, alguns ja saben què és un col·legi. Ja només falta que sàpiguen què és el gel, el xampú, la democràcia i el respecte per la llei» va piular

Imatge d'una de les piulades de Francisco Rico.

El qui ha de decidir sobre la sanció al CF Reus va mostrar el seu antiindependentisme a TwitterTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de laRFEF,FranciscoRubio, que ha obert un expedient alCFReus per mostrar una senyera durant el partit contra l'Osasuna, va fer diverses piulades a Twitter durant l'1-O en referència a l'actuació policial.Rubio, declarat madridista, és l'únic jutge del Comitè de Competició de laRFEF, catedràtic de dret del treball i professor a una universitat d'Extremadura. Inclús dirigeix cursos de la FIFA i la UEFA.

En una d'aquestes piulades va escriure «No hi ha mal que per bé no vingui. Gràcies al referèndum il·legal, alguns ja saben què és un col·legi. Ja només falta que sàpiguen què és el gel, el xampú, la democràcia i el respecte per la llei».

Un cop celebrat el referèndum va fer una nova piulada mostrant diverses imatges d'una tassa de vàter, una deixalleria, una calculadora trencada i una pissarra amb la suma «1+1=3». Les imatges eren una clara referència a l'opinió deRubiosobre la votació de l'1-O.

FranciscoRubiotambé va mostrar la seva opinió sobre Puigdemont, comparant-lo amb Harry Potter i assegurant «que alguns personatges de ficció se'ns han escapat de les mans». Fins i tot va arribar a parodiar una cançó de Serrat «Niñodejadejoderyaconla papereta».

tracking