Diari Més

Motor

Repsol acosta a Reus la moto campiona del Mundial de Moto GP

El Racing Tour es podrà visitar a la plaça Llibertat de Reus en horari de matí i tarda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Repsol porta a Reus el Racing Tour, una exposició interactiva en la qual la companyia resumeix la seva vinculació amb el món de la competició de motor. Des d’ahir i fins al proper diumenge dia 22, es podrà visitar aquesta mostra gratuïta que es troba ubicada a la plaça de la Llibertat de Reus. Aquesta tarda, un problema amb el transformador va impedir que el públic accedís al recinte durant la tarda.

Al llarg dels 145 metres quadrats d’exposició, els visitants podran conèixer més a fons les diverses disciplines amb les quals Repsol col·labora i ha col·laborat, i entre les quals hi ha el mundial de Motociclisme, Dakar, Trial, Automobilisme o vol acrobàtic, entre d’altres.

A més, els assistents podran veure la moto amb la qual Marc Màrquez va guanyar el Mundial de MotoGP l’any 2016, una granota de competició de Dani Pedrosa, productes com carburants o llaunes de lubricants, vídeos i fotografies històriques d’aquesta relació que Repsol manté amb la competició de motor des de fa més de 45 anys.

L’exposició és interactiva i compta també amb diversos espais tecnològics per millorar l’experiència dels visitants, per la qual cosa es pot recórrer sense l’acompanyament d’un guia. Tot i això, diverses persones assistiran els visitants en allò que puguin necessitar. L’exposició és oberta a tothom, no només als aficionats dels esports de motor, i és accessible per a persones amb mobilitat reduïda. La mostra està dividida en diverses zones en què es parla de qüestions tan importants per a Repsol com la seguretat, l’evolució dels seus productes des dels anys 60 i fins a l’actualitat, així com la qualitat d’aquests.

L’horari de visita serà de deu del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a nou de la nit, els dies laborables. Durant el cap de setmana, l’horari és de dotze del migdia a vuit del vespre.

L'alcalde, Carles Pellicer; el regidor d'Esports, Jordi Cervera; i el responsable de Comunicació de Repsol, Josep Bertran, en la visita.

Repsol acosta a Reus la moto campiona del Mundial de Moto GPAjuntament de Reus

tracking