Diari Més

Rem

Èxit dels Vogadors de Vent d'Estrop de Cambrils a Fuerteventura

Els cambrilencs van aconseguir el segon i quart lloc de la classificació en categoria de Veterans

Fotografia de grup dels membres de Vogadors de Vent d'Estrop de Cambrils que van participar en la regata a Fuerteventura.

Èxit dels Vogadors de Vent d'Estrop de Cambrils a FuerteventuraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una representació de Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils va participar, el passat cap de setmana, a la VI Regata de Bateles Caleta de Fuste organitzada per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Antigua, a la illa canària de Fuerteventura, juntament amb el Club de Rem Txanpa. La classificació final del campionat va atorgar als vogadors de Cambrils el segon i quart lloc de la classificació general d'un total de 8 equips participants en la categoria de Veterans.

Aquest ha estat el primer cop que un equip social de Vogadors Vent d’Estrop de Cambrils participa en aquesta regata en la categoria de Veterans, amb dos equips de vogadors, Cambrils A i B.

La regata va tenir lloc durant els dies 14 i 15 a la platja de Caleta de Fuste amb la participació d’un total de nou Clubs de Rem, tres d'ells de Fuerteventura i la resta de Catalunya, Vizcaya i Guipúscoa. Constava de 3 categories, Cadet Masculí, Cadet Femení amb una distància de 2000 metres i la categoria de Veterans amb una distància de 1000 metres.

La competició va finalitzar amb el lliurament de Banderes en el mateix camp de regates i a continuació en el Casino de Antigua, es va fer el lliurament dels corresponents trofeus juntament amb un dinar de germanor.

Els Vogadors de Vent d'Estrop de Cambrils van aconseguir el 2n i 4t lloc en la categoria de Veterans.

Èxit dels Vogadors de Vent d'Estrop de Cambrils a FuerteventuraCedida

tracking