Diari Més

Windsurf

El Club Nàutic Salou serà la seu del Campionat del Món de Surf Techno 293

Es desenvoluparà del 21 al 28 d’octubre

Josep Oliva, Jaume Vicheto i Jordi Huguet, d'esquerra a dreta.

El Club Nàutic Salou serà la seu del Campionat del Món de Surf Techno 293Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Nàutic Salou és l’encarregat d’organitzar el Campionat del Món de Techno 293, disciplina infantil del windsurf, que es desenvoluparà a les instal·lacions de l’entitat del 21 al 28 d’octubre.

Cal destacar que l’organització d’aquest Campionat comportarà un gran impacte econòmic al territori ja que, segons els seus responsables, esperen un total d’assistents de gairebé 1.500 persones (participants, tècnics, acompanyants) durant més d’onze dies amb un càlcul aproximat de més de 3 milions d’euros. Aquest esdeveniment comptarà, a més, amb la participació de gairebé 100 persones entre staff, voluntaris i treballadors.

Jaume Vicheto, president del Club Nàutic Salou, va manifestar ahir, durant la presentació del Mundial, que «és l’esdeveniment més gran de la història del club».

L’assistència estimada de participants en aquest esdeveniment esportiu és de 350 esportistes representant a 30 països d’arreu del món: Argentina, Bielorússia, Brasil, República Txeca, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Regne Unit, Alemanya, Grècia, Hong Kong, Hongria, Israel, Itàlia, Japó, Letònia, Mèxic, Països Baixos, Noruega, Oman, Perú, Polònia, Portugal, Rússia, Singapur, Eslovàquia, Turquia, Ucraïna i Veneçuela. Aquesta prova està considerada un Test Event de la propera edició dels Jocs Mediterranis 2018.

Per tal de poder organitzar un Mundial d’aquestes magnituds, a més de les instal·lacions pròpies del Club Nàutic de Salou, el club ha sol·licitat altres espais, com són la Base Nàutica Municipal, on s’hi allotjarà l’Oficina de Regates i el Taulell Oficial; i espais de la platja de ponent, on s’hi instal·laran bastides per poder-hi allotjar les taules, veles i aparells dels participants. A més, la zona del Moll de l’espigó servirà per acollir una zona d’aparcament per als vehicles i els remolcs.

tracking