Diari Més

L'Ultra Trail Serra Montsant reunirà mig miler de corredors a Cornudella diumenge

Constarà d’un recorregut de 106 quilòmetres i recorrerà els racons del Parc Natural de la Serra

L'edició de l'any passat ja va resultar espectacular.

L'Ultra Trail Serra Montsant reunirà mig miler de corredors a Cornudella diumengeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La novena edició de l’Ultra Trail Serra Montsant, una de les grans cites de l’ultra trail running català i nacional, recorrerà aquesta setmana la comarca del Priorat en una prova que tindrà sortida i arribada a Cornudella de Montsant.

Plenament consolidat, el certamen ofereix fins a cinc recorreguts diferents perquè tots els corredors puguin adaptar-se a la distància que els sigui més adient i també puguin gaudir d’un entorn immillorable per tots els racons del Parc Natural de la Serra de Montsant.

L’edició d’enguany tancarà amb mig miler d’inscrits entre totes les curses, un 35% dels quals pertanyen a la prova reina de 106 quilòmetres (UTSM). També destaca que el 15% de corredors sób estrangers i representen a una dotzena de nacionalitats.

Com a novetat, la prova ha incorporat al circuit Run The World. Aquest circuit pretén captar als corredors internacionals que fan del trail running una forma de fer vacances i conèixer altres països. El circuit té curses per tot el món i la UTSM és la representant d’Espanya.

tracking