Diari Més

El Nàstic només ha pogut guanyar en una ocasió a l'Alcorcón al Nou Estadi

El resultat més repetit entre tarragonins i madrilenys a casa dels grana ha estat el 0-2

Lobato, ara als Estats Units, durant l'últim Nàstic-Alcorcón.

El Nàstic només ha pogut guanyar en una ocasió a l'Alcorcón al Nou EstadiCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Alcorcón no és un rival del qual el Nàstic se n’hagi de refiar. Aquest diumenge, a les sis de la tarda, els madrilenys visitaran el Nou Estadi, en un partit trampa per al conjunt de Rodri, per tres motius. El primer, perquè les dues victòries consecutives poden portar (no només a l’equip) a un estat d’eufòrica completament injustificat. Segon, perquè l’Alcorcón arriba ferit després de perdre aquest dilluns, a casa, contra el Lugo amb un gol d’Ignasi Miquel en el 92’, i necessiten guanyar. I, tercer, perquè el conjunt madrileny és un equip que acostuma a tornar de Tarragona amb bons botins en forma de punts.

Són quatre les ocasions en les quals el Nàstic i l’Alcorcón s’han enfrontat al Nou Estadi en partit de Lliga. Només una vegada ha acabat amb victòria local. O sigui, que tan sols el 25% de les visites de l’Alcorcón a Tarragona han acabat amb victòria del Nàstic. El triomf es va produir en la temporada 2010-11, i els tarragonins van guanyar per 2-0.

El resultat invers, el 0-2, és el més repetit entre els dos conjunts quan el Nàstic actua com a local. Va ser el que es va produir a la temporada 2011-12 i també el de la 2015-16. La campanya passada, els dos conjunts es van trobar a Tarragona a la 25a jornada de Lliga, i el resultat va ser d’empat a un gol, un punt d’or que va ajudar molt a la salvació dels tarragonins.

tracking