Diari Més

Ramon Maria Calderé torna a les banquetes

Es farà càrrec del Salmantino de Tercera

Ramon Maria Calderé, amb el president, Carlos Martín.

Ramon Maria Calderé torna a les banquetesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un mite torna a les banquetes. Un dels entrenadors amb més cartell de tot el territori tarragoní torna a vestir-se de curt (no per jugar, sinó per exercir de tècnic) i ho fa per comprometre’s amb un equip que va néixer per intentar tornar a ser el que era. El CF Salmantino UDS és un club de recent creació, que va veure la llum poc després de la desaparició del mític UD Salamanca.

El tècnic de Vila-rodona marxa a un club molt peculiar. És el líder del grup VIII de Tercera Divisió i, tot i aquesta circumstància, des del dilluns de la passada setmana no comptava amb entrenador. Aquesta circumstància ve motivada perquè María Hernández, entrenador en el començament de la present temporada, va ser destituït. L’antic tècnic va revelar que «el president volia influir en les alineacions i en les convocatòries», fet que el tècnic no va voler acceptar.

Calderé agafa, doncs, un equip amb un president peculiar, Carlos Martín, (si el que diu María Hernández és cert) i amb una gran plantilla, que està preparada per intentar l’ascens a la Segona Divisió B.

tracking