Diari Més

Primera maneta del Nàstic a domicili a Segona A

A Segona B, l'última vegada que el Nàstic va arribar a aquesta xifra (la va superar), va ser fa 14 temporades

Markovic, del Córdoba, es lamenta per la golejada. Al fons de la imatge, jugadors del Nàstic celebrant un dels gols anotats diumenge.

Primera maneta del Nàstic a domicili a Segona ACórdoba Hoy

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El que va aconseguir aquest diumenge el Nàstic de Tarragona va ser gran, molt gran. De fet, en tota la història del club, mai havia anotat cinc gols fora de casa jugant a Segona Divisió A.

Les dues dianes d’Uche, el doblet de Manu Barreiro i el gol de Juan Delgado signifiquen un fet històric per a un club que, quan més magres les estava passant, ha estat capaç de ressuscitar i de capgirar la situació tan nefasta que s’havia creat a principis de temporada.

No havia anotat mai cinc gols com a visitant el Nàstic a la categoria de plata, però sí que ho ha fet al Nou Estadi. De fet, no fa tant. Va ser amb el debut de Jorge d’Alessandro com a entrenador del Nàstic, el 6 de novembre del 2011, en un 5-0 al Sabadell. Des de llavors, el conjunt grana no ha pogut marcar cinc dianes en un mateix enfrontament.

Ara bé, sí que hi ha precedents de partits en els quals el Nàstic ha marcat cinc gols, lluny del Nou Estadi. No a Segona A, però sí a Segona Divisió B. El darrer d’aquests va tenir lloc el 8 de febrer del 2004, quan el conjunt grana, llavors entrenat per Jordi Vinyals, va humiliar al Palamós a camp contrari (1-6), en un partit en el qual Jesús María Serrano i Jonathan Torres van anotar sengles doblets, i també van marcar Sukía i Lusarreta. Ha plogut molt des de la 2003-04. Concretament, han hagut de passar 14 temporades.

tracking