Diari Més

Joan Salamanya i Elena Calvillo guanyen la quarta Marató del Priorat

Van prendre part a la cita atlètica mig miler d’esportistes

A la imatge, el podi en categoria masculina, després de finalitzar la cursa.

Joan Salamanya i Elena Calvillo guanyen la quarta Marató del PrioratJordi Santacana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Salamanya, en categoria masculina i Elena Calvillo, en categoria femenina, es van proclamar vencedors en la quarta edició de la Marató del Priorat, que es va disputar aquest diumenge amb la participació de mig miler d’esportistes.

Salamanya va completar el recorregut en un temps de 3 hores i 18 minuts, mentre que va arribar segon Robert Aler (3.20’) i va completar el podi masculí Víctor del Águila (3.32’). Pel que fa a Calvillo, va creuar la línia de meta en 3 hores i 59 minuts, per davant de Maribel Martos (4.44’) i Rosana Prenafeta (5.17’), que van ser segona i tercera, respectivament.

També hi va haver una categoria de Mitja, en la qual els més ràpids en categoria masculina van ser Mikel Besora (1.32’), Eric Peramos (1.50’) i Eloi Ortiz (1.51’). En la Mitja femenina, el podi el van ocupar Isabel Jiménez (2.15’), Lucy Valentine (2.22’) i Núria Ginesta (2.24’).

La d’enguany ha estat l’edició amb més activitats culturals i festes programades, de forma que els corredors i els seus acompanyants han pogut gaudir d’una jornada esportiva singular i autèntica.

tracking