Diari Més

Maikel Mesa es lesiona a darrera hora i no viatja a Còrdova

El migcampista ha acabat l'entrenament d'aquest dissabte amb una sobrecàrrega a l'isquiotibial

Maikel Mesa, durant el Nàstic-Almeria.

Maikel Mesa, durant el Nàstic-Almeria.Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Problemes, i dels grossos, per a Rodri, entrenador del Gimnàstic de Tarragona. El barceloní no s'ha pogut emportar a Còrdova a Maikel Mesa, que ha caigut de la convocatòria pel partit de demà (20 hores) al Nuevo Arcángel després d'acabar l'entrenament d'aquest matí al Nou Estadi amb una sobrecàrrega.

Mesa, indiscutible des d'aquest inici de temporada tant amb Lluís Carreras com amb Rodri, ha acabat l'entrenament amb aquestes molèsties a l'isquiotibial, i el cos tècnic ha preferit que es quedés a terra i que descansés, per por a una lesió.

Aquesta circumstància motivarà que Rodri hagi de recompondre l'onze, ja que no hi ha cap futbolista semblant a Mesa a la plantilla, un migcampista que pugui actuar a la banda i que aporti la qualitat que ofereix el canari.

La convocatòria

La convocatòria de Rodri la formen 19 jugadors: els porters Dimitrievski i Bernabé; els defenses Kakabadze, Xavi Molina, Suzuki, Perone, Javi Jiménez i Abraham; els migcampistes Gaztañaga, Muñiz, Tejera i Eddy Silvestre; i Juan Delgado, Uche, Stephane Emaná, Manu Barreiro, Jean Luc, Tete Morente i Omar Perdomo com a homes més ofensius.

tracking