Diari Més

El CF Reus vol deixar enrere la 'X'

Una victòria contra el Rayo Vallecano aquest diumenge (12 hores) podria catapultar els reusencs a la taula

Tito és una peça clau a la medul·lar del CF Reus.

Tito és una peça clau a la medul·lar del CF Reus.Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus és un dels millors equips de la categoria de plata si es té en compte que només ha perdut un partit en la 2017-18. Ara bé, aquesta estadística té trampa, ja que aquest partit perdut contrasta amb fins a sis empats, que converteixen els reusencs en el conjunt que més X suma en el que va de temporada.

Aquest diumenge, l'equip d'Aritz López Garai rebrà al Rayo Vallecano, i ho farà en el partit que obrirà la jornada, a les 12 hores. Amb 12 punts, els reusencs estan còmodes, a la mitja part de la taula classificatòria, mentre que el rival, que té la meta d'ascendir a Primera, en suma un total de 15.

Es preveu un partit igualat, en el qual els reusencs voldran mantenir el seu feu inexpugnable, ja que a l'Estadi Municipal de Reus ningú ha guanyat en el que va de temporada.

Són tres baixes segures les que té el CF Reus de cara al duel. A les dues ja conegudes de Vitor Silva i Guzzo se li ha de sumar la de Migue García, que també està lesionat.

David Haro

El futbolista que serà dubte fins a darrera hora és David Haro qui, segons el mateix López Garai, no està al cent per cent per unes molèsties i, el més probable, és que no sigui dels divuit convocats.

Algun canvi hi haurà a l'onze, encara que a la porteria no hi haurà cap variació, ja que Edgar Badia no es mourà de sota dels pals. En defensa, amb Miramón i Álex Menéndez en els laterals, Íñiguez podria repetir a l'eix, i l'acompanyaria Olmo, deixant al Pichu Atienza a la banqueta.

En el centre del camp, tornarà el trivot Tito-Gus Ledes-Juan Domínguez i, en punta, Máyor podria estar acompanyat de Fran Carbia i de David Querol.

tracking