Diari Més

El Reus Deportiu busca la 'supercorona' europea

Aquest cap de setmana es disputa la Copa Continental a Itàlia

Els jugadors roig-i-negres ja s'han entrenat a Itàlia.

El Reus Deportiu busca la 'supercorona' europeaReus Deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ciutat italiana de Viareggio acull, aquest cap de setmana, la disputa de la Copa Continental. En un format de ‘Final Four’, els quatre millors equips d’hoquei patins del continent europeu es veuen les cares per tal de decidir qui lluirà la corona absoluta d’Europa. El format enfronta campions i subcampions de la Lliga Europea i la CERS en una ‘Final Four’ en la que hi participen, a més del Reus, el Barcelos, l’Oliveirense i el local Viareggio. Els roig-i-negres hi participen sota el cartell de campions de la Lliga Europea, títol que van aconseguir la temporada passada després de superar l’Oliveirense en la Final Four disputada a Lleida.

Els de Jordi Garcia busquen una nova ‘supercorona’ després d’haver disputat, sense sort, la Supercopa d’Espanya. El Reus Deportiu arriba a Itàlia una setmana després d’haver iniciat l’OK Lliga i amb la difícil missió de superar, a la semifinal, el subcampió de la CERS. El Viareggio comptarà amb el suport majoritari de l’afició ja que ha estat l’encarregat d’organitzar la cita, que es disputa al seu pavelló. A partir de les 21:00h, reusencs i italians buscaran un lloc a la gran final de la Copa Continental.

Si el Reus Deportiu aconsegueix un bitllet per a la final se les veuria amb el campió de la primera semifinal, que a partir de les 18:00h enfrontarà el Barcelos i l’Oliveirense. Els dos conjunt portuguesos arriben a la cita amb la condició de campió de la CERS i subcampió de la Lliga Europea respectivament. La final es disputarà diumenge a partir de les 21:00h, partit que el Reus no es voldrà perdre per tal de buscar la seva segona Copa Continental.

tracking