Diari Més

Judicial

Registren la televisió Bein Sports després de la imputació del president del PSG

La Fiscalia suïssa va precisar que s'havien sol·licitat registres a França, així com a Espanya, Grècia i Itàlia

Neymar, en su presentación con el presidente del PSG, Nasser Al-Khelaifi.

Registren la televisió Bein Sports després de la imputació del president del PSGEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia Nacional Financera francesa va ordenar ahir un registre de la seu parisenca de la televisió Bein Sports, dirigida pel president del París Saint-Germain, Nasser Al-Khelaïfi, imputat per la justícia suïssa per atribució irregular dels drets de retransmissió dels Mundials de futbol.

La Fiscalia francesa va indicar que l'operació es va desenvolupar en coordinació amb els seus col·legues suïssos, que van comunicar aquest matí l'obertura de diligències penals contra el president del PSG, contra el exsecretario general de la FIFA Jérôme Valcke i contra una tercera persona.

Dos magistrats de la Fiscalia Nacional Financera, assistits per investigadors de la brigada de lluita contra la corrupció, van acudir als locals del canal de televisió.

El Ministeri Públic helvètic havia sol·licitat l'assistència de les autoritats franceses per procedir a aquest registre.

Al Khelaïfi i Valcke estan sent investigats per corrupció, gestió deslleial, frau i estafa, al costat d'un «home de negocis actiu a l'àrea dels drets esportius», segons la Fiscalia suïssa.

En el cas de Valcke, que ja està suspès per la Comissió d'Ètica de la FIFA per corrupció, la justícia suïssa sospita que va poder haver rebut suborns de l'home de negocis no citat per atorgar els drets televisius a diversos països dels Mundials de 2018, 2022, 2026 i 2030.

En el cas d'Al Khelaïfi, que combina la seva labor al capdavant del PSG amb l'adreça de BEIN MITJANA GROUP LLC, la recerca se centra en l'atribució de la retransmissió dels Mundials de 2026 i 2030.

La Fiscalia suïssa va precisar que s'havien sol·licitat registres a França, així com a Espanya, Grècia i Itàlia

tracking