Diari Més

Tir amb Arc

Èlia Canales, del club de Tir amb Arc Constantí, als JJOO de la Joventut 2018

La competició se celebrarà a Buenos Aires del 6 al 18 d'octubre de 2018

Èlia Canales, representant del club de Tir amb Arc Constantí.

Èlia Canales, del club de Tir amb Arc Constantí, als JJOO de la Joventut 2018Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La representant del club de Tir amb Arc Constantí, Èlia Canales, competirà als Jocs Olímpics de la Joventut 2018. Canales va participar del 2 al 8 d’octubre al Campionat del Món celebrat a Rosario (Argentina), en la categoria d'arc recorbat cadet femení. Allà ha aconseguit obtenir l’única plaça, de les dues possibles, per representar Espanya als JJOO de la Joventut de 2018, que es faran a Buenos Aires del 6 al 18 d’Octubre del proper any.

En la competició hi van participar un total de 521 arquers, tots ells en les categories cadet i júnior. De tots els competidors, només 16 es podien classificar per als JJOO de la Joventut 2018 i Èlia Canales ha estat una de les que ho ha aconseguit.

Èlia Canales es va iniciar en el tir amb arc fa tres anys al club TAU de Tarragona i actualment competeix per Club de tir amb arc Constantí. En aquest any 2017 destaquen els ors dels campionats Espanya i de Catalunya d'aire lliure i sala com individual cadet i per equips, així com els ors de la lliga FCTA i RFETA. També ha batut diversos rècords en les categories cadet i júnior.

tracking