Diari Més

Andrea Bernal guanya la quarta Women Race El Corte Inglés

Més de 1.200 persones recorren la ciutat Tarragona per vèncer el càncer infantil

Les noies han gaudit de la cursa.

Andrea Bernal guanya la quarta Women Race El Corte InglésCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 1.200 persones de totes les edats, principalment dones, van participar aquest diumenge en la quarta edició de la Women Race El Corte Inglés, on esport i solidaritat es fonen en un de sol. A dos quarts de deu del matí va donar el tret de sortida una cursa solidària per a dones que té un marcat caràcter festiu i popular. Enguany, els beneficis van anar a parar a l’associació AFANOC, que els destinarà a ajudar a reforçar els projectes per poder vèncer el càncer infantil.

La corredora més ràpida va ser Andrea Bernal, que guanyava la cursa per segon any consecutiu. Ho va fer gràcies a un temps de 19’10. En segona posició va arribar Cristina Polanco, set segons més tard, i va completar el podi Anahi Herrera (19’47).

En els 5 quilòmetres de recorregut que té la cursa, que enguany estrenava nou circuit, els participants van passar per alguns dels indrets més cèntrics de la ciutat, com ara la Rambla Nova, el Balcó del Mediterrani, la Via de l’Imperi Romà, l’Avinguda Catalunya, la Rambla Francesc Macià o la Rambla del President Lluís Companys, on va començar i va acabar la prova. L’Associació Esportiva Ciutat Vella, entitat sense ànim de lucre, va organitzar aquesta prova amb el patrocini d’El Corte Inglés i la col.laboració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

tracking