Diari Més

Que torni a manar la pilota

El Nàstic visita el Tenerife aquesta tarda (20:00h)

Javi Jiménez en una jugada durant el partit al Nou Estadi contra l'Albacete.

Que torni a manar la pilotaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pilota ha de ser l’autèntica protagonista al futbol. Aquest protagonisme, precisament, és el que vol recuperar el Nàstic després d’una setmana en què s’ha parlat més d’aspectes extraesportius que no pas dels purament futbolístics. Tot va començar el diumenge passat, 1 d’octubre, amb la suspensió del Nàstic – Barça B i va continuar amb l’aturada que el país va realitzar el dimarts per denunciar la violència policial durant el referèndum i, a la qual, el conjunt grana es va sumar.

Tota una setmana sencera sense que la pilota i el futbol fossin els protagonistes al conjunt grana pot causar cert neguit i podria fer perillar la gran dinàmica que havia agafat l’equip des de l’arribada de Rodri. En dos partits, quatre punts que han permès al Nàstic recuperar unes bones sensacions que necessiten tenir continuïtat a l’Heliodoro Rodríguez de Tenerife, un estadi on els grana hi han guanyat en les seves últimes tres visites.

Amb la idea de futbol imperant a la plantilla, els tarragonins arriben a l’illa canària amb algunes baixes sensibles. Dimitrievski i Kakabadze es troben amb les seves seleccions, Omar Perdomo és víctima de la ‘clàusula de la por’ que el Tenerife va incloure en el seu traspàs pel Nàstic, i Djetei i Dongou continuen recuperant-se de les seves lesions. A tot això, Rodri recupera Bruno Perone i Pol Valentín.

Així doncs, l’onze que pot presentar el conjunt grana a Tenerife no variaria gaire respecte l’anunciat pel partit amb el Barça B que, finalment, no es va disputar. Barragán podria debutar com a porter amb el Nàstic després de no tenir oportunitats amb Carreras. La defensa la formarien Suzuki, Carlos Blanco, Xavi Molina i Javi Jiménez; amb Maikel Mesa, Gaztañaga, Tejera i Abraham Minero poblant el mig del camp. La producció ofensiva podria raure en Manu Barreiro i Uche, autor del gol de la victòria el curs passat en terres canàries.

tracking