El Reus Deportiu enceta l'OK Lliga amb golejada

Els de Jordi Garcia superen el Voltregà per 2-6

Els jugadors del Reus celebren la victòria a Voltregà.

El Reus Deportiu enceta l'OK Lliga amb golejadaReus Deportiu

Després de la desfeta a la Supercopa a semifinals, el Reus Deportiu tenia ganes de començar l’OK Lliga amb bon peu per encarar una competició que es preveu igualada, amb molts equips nous i amb els roig-i-negres com a principals candidats a plantar cara al Barça, vigent campió.

Mateix escenari que a la Supercopa però millor resultat. Jordi Garcia s’estrenava com a entrenador dels del Baix Camp golejant el Voltregà. El partit es posava de cara al quart d’hora del xiulet inicial, amb un 0-2 favorable als reusencs gràcies a l’encert d’Àlex Rodríguez i Joan Salvat. Tot i que Teixidó escurçava distàncies amb un penal favorable als locals, de nou Àlex Rodríguez posava l’1-3 al marcador poc abans del descans que donava certa comoditat als visitants.

Just començar el segon temps el Reus Deportiu gaudia d’un penal que Casanovas no podia anotar però, menys de cinc minuts després, Romà Bancells aconseguia anotar el quart gol roig-i-negre. De nou Teixidó anotava pel Voltregà pocs minuts abans de deixar escapar l’oportunitat de posar-se a només un gol errant una falta directa. Més encertat estava Marín per anotar els dos últims gols del partit. El 2-5 en transformar una falta directa i, el darrer, fent notòria la superioritat i comoditat del Reus Deportiu a Voltregà tancant el partit amb el 2-6 definitiu.