Diari Més

El Tenerife arriba al partit amb molts dubtes per la lesió de Longo

El punta dels canaris té problemes físics, i el defensa Jorge Sáenz finalment jugarà en ser descartat per la sub-21

Maikel Mesa, durant el Nàstic-Albacete. El canari va jugar al Tenerife durant la seva etapa formativa.

El Tenerife arriba al partit amb molts dubtes per la lesió de LongoCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tenerife rebrà demà, a les vuit del vespre, a un Gimnàstic de Tarragona que té moltes ganes de futbol després de no jugar el seu partit contra el Barça B la setmana passada en suspendre’s per tot el succeït durant l’1 d’octubre, que va deixar sense efectius de Mossos d’Esquadra disponibles pel partit.

Per tot això, els de Rodri buscaran tres punts que, tot i presumir-se molt complicats, es poden aconseguir. De fet, el Nàstic s’ha acostumat a tornar de l’Heliodoro Rodríguez López amb el triomf sota el braç, una circumstància que volen repetir davant d’un Tenerife que torna a aspirar a l’ascens a Primera Divisió, però que té alguna de consideració de cara al partit.

El central Carlos Ruiz pateix una distensió de l’adductor de la cuixa esquerra que, possiblement, l’impedirà entrar a la convocatòria. La primera és la de Jorge Sáenz. Però un futbolista que havia de ser baixa segura, finalment sí que jugarà. Es tracta de Jorge Sáenz, que havia estat convocat per Albert Celades amb la Selecció Espanyola sub-21, però finalment ahir va ser descartat. Sáenz és l’autèntic líder de la rereguarda del Tenerife, un jugador que ofereix una gran seguretat als seus companys, els quals no pateixen quan ell és al darrere.

Però el Tenerife no té només baixes en defensa. La màxima preocupació de l’equip canari es diu Samuele Longo. El davanter referència, sense cap mena de dubte, del pròxim rival del Nàstic, no ha pogut exercitar-se amb els seus companys aquesta setmana per culpa d’uns problemes musculars dels quals no acaba de fer net. Amb tres gols marcats en els sis partits que ha disputat, el punta italià és l’home més perillós. La seva envergadura no impedeix que pugui anar perfectament als espais i que pugui caure a qualsevol de les dues bandes, una circumstància que el converteix en un futbolista molt perillós.

El Tenerife, desè classificat amb deu punts, farà una bona escalada en cas de victòria, una circumstància que coneixen perfectament els jugadors de l’entitat canària. Vitolo, centrecampista del Tenerife, opinava ahir que «el Nàstic és un equip que pot guanyar a qualsevol. Si no estem a més del cent per cent, no podrem emportar-nos el duel. Som conscients d’això i sabem que si no estem al màxim no ho traurem endavant».

tracking