Diari Més

Motor

Arrenca el Ral·liRACC Costa Daurada

L'especial s'ha aturat uns minuts perquè hi havia espectadors mal ubicats

Arrenca el Ral·liRACC Costa DauradaRACC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 53ª edició del Ral·liRACC Catalunya-Costa Daurada, Rally de España 2017, ha començat aquest matí amb la celebració del Shakedown als voltants de Salou, en la zona habitual dels últims anys anomenada Emprius, molt propera a l'assistència ubicada a PortAventura. Amb un recorregut mixt de 2,97 quilòmetres compost per terra i asfalt, els més ràpids han estat Sébastien Ogier-Julien Ingrassia (Ford) amb un temps de 2:05.2. Darrere seu s'han classificat Kris Meeke-Paul Nagle (Citroën) i Andreas Mikkelsen-Anders Jaeger (Hyundai) amb una diferència inferior a 1 segon, mentre que els espanyols Dani Sordo-Marc Martí (Hyundai) han acabat cinquens amb un registre de 2:06.3.

A mig matí s'ha hagut d'aturar durant uns minuts el desenvolupament de l'especial perquè s'ha hagut de recol·locar a alguns espectadors mal ubicats. Aconseguir la máxima seguretat possible és un dels objectius prioritaris del RACC.

Aquesta tarda a partir de les 20 hores es portarà a terme la cerimònia de sortida des del Passeig Jaume I de Salou, on està situat el parc tancat. La prova començarà demà divendres dia 6 amb l'etapa de terra i tres trams a doble passada, repetint el mateix esquema i recorregut de l'any passat amb les especials de Caseres (12,50 quilòmetres), Bot (6,50 quilòmetres) i Terra Alta (38,95 quilòmetres). Aquest últim tram és mixt i el més llarg dels 19 que componen el ral·li.

tracking