Diari Més

El CF Reus, a per la primera fora

Vol aprofitar que visita a un Sevilla Atlético que és cuer

Fran Carbia apunta a titular.

Fran Carbia apunta a titular.LaLiga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus té la intenció d'estrenar el seu caseller de victòries fora de casa aquest diumenge (20 hores) al Ramón Sánchez Pizjuán, on es trobarà amb un Sevilla Atlético que és cuer.

Els d'Aritz López Garai s'han abonat enguany a l'empat, després d'aconseguir quatre igualades en els sis partits disputats. L'únic triomf, el van aconseguir a casa, davant del Numancia. Per això, tres punts servirien per treure's un gran pes del damunt i per demostrar que poden guanyar fora i que l'equip està preparat per deixar d'estar abonat a l'empat.

Aritz López Garai, que ha anunciat canvis a l'onze, podria apostar per introduir alguna novetat en el centre del camp, com per exemple la inclusió d'Álex Carbonell, per acompanyar a Ledes i a un Tito que tornarà a fer de mig centre de contenció.

A dalt, Fran Carbia tornarà a ser titular, ja que és l'home que està sorprenent més en els darrers partits a nivell ofensiu. Máyor és fixe juntament amb ell, i Cámara i Vaz es disputaran la tercera posició ofensiva.

Al darrere, Miramón i Menéndez a les bandes són indiscutibles, i Pichu Atienza, que ja ha recuperat la titularitat, continuarà estant al costat d'Olmo.

tracking