Diari Més

Duel de fam golejadora en la visita del Reus al cuer, el Sevilla Atlètic

Els de López Garai volen marcar i seguir mantenint la porteria a zero diumenge al camp del filial blanc-i-roig

El migcentre portuguès Gus Ledes, màxim anotador de l'equip, podria celebrar el seu 25 aniversari amb un altre golàs.

Duel de fam golejadora en la visita del Reus al cuer, el Sevilla AtlèticCF Reus Deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arriben a la setena jornada de lliga amb fam golejadora. El CF Reus Deportiu i el filial del Sevilla són, juntament amb l’Albacete i l’Alcorcón, els equips que fins ara han vist menys cops la porteria rival. Tres gols en sis partits és el balanç que volen trencar aquest diumenge, a partir de les vuit del vespre en terres andaluses.

El Sevilla Atlètic és un conjunt que ha freqüentat la Segona divisió en l’última dècada, gràcies a l’impuls que li van donar Manolo Jiménez des de la banqueta i l’arxiconegut Monchi des de la direcció tècnica. Tot i això, com tants altres equips, l’anterior campanya van ser víctimes de l’esquadra revelació del campionat.

En l’anada a Sevilla, gràcies a un gol de Jorge Díaz que havia entrat com a suplent (0-1), i en la tornada a casa els roig-i-negres van fer un pas de gegant en la permanència gràcies al gol matiner de Fran Carbia i el de David Haro en els compassos finals del partit. Ivi va retallar distàncies amb una falta directa magistral en la darrera jugada del partit.

Precisament Ivi –ara al Llevant– és una de les baixes importats respecte l’any passat en un equip que no aixeca cap, i que ara mateix és a la cua de la classificació després d’haver aconseguit només 3 punts dels 18 possibles, gràcies a tres igualades. Les altres absències importants són Diego González, ara a les files del Màlaga, i Borja Laso, que ha pujat al primer equip.

El CF Reus Deportiu es trobarà davant seu un equip amb ganes de redimir-se. El davanter Marc Gual i el lateral dret Carmona, que van entrar a la darrera convocatòria de la selecció espanyola sub-21, voldran demostrar per què han estat cridats. El mateix voldrà fer Carlos Fernández, la parella de Gual a la punta de l’atac en el 4-4-2 del nouvingut Tevenet.

Per la seva banda, els roig-i-negres viatgen a Sevilla amb dos objectius entre cella i cella. El primer, deixar la seva porteria a zero, com ja van fer dissabte contra l’Osasuna. El segon, que transformar les ocasions de gol de què gaudeixen comenci a ser una constant. L’entrada progressiva de Lekic i l’inspiració de Gus Ledes, que ahir va celebrar el seu 25 aniversari, hi poden ajudar.

tracking