Diari Més

Sergi Roberto omple d'il·lusió el Pavelló Olímpic: «Vaig passar quatre anys molt bons al Santes Creus»

Va presidir l’acte del 50è aniversari del club, i l’homenatge a Pep Amigó

El reusenc no va faltar a la cita de la qual, òbviament, en va ser el protagonista.

Sergi Roberto omple d'il·lusió el Pavelló Olímpic: «Vaig passar quatre anys molt bons al Santes Creus»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els 360 jugadors del Club Esportiu Santes Creus no oblidaran mai la tarda de dijous al Pavelló Olímpic de Reus. Tots i cada un dels nens i joves d’aquesta escola de futbol van poder fotografiar-se amb un dels seus miralls futbolístics. Durant quatre temporades Sergi Roberto, el polivalent jugador del Futbol Club Barcelona, va vestir la mateixa samarreta que ells. Per això, el dia que el Santes Creus celebrava l’acte central del seu 50è aniversari, el reusenc no va faltar a la cita de la qual, òbviament, en va ser el protagonista.

«Tot just vam arribar ahir del partit de la Champions League a Lisboa, però avui volia estar aquí. Hi vaig passar quatre anys molt bons, i estic molt content de poder ser-hi», va assegurar Sergi Roberto.

Cares d’il·lusió a la grada de l’Olímpic de Reus, plena amb els familiars dels nens que anaven desfilant per compartir uns segons amb el seu ídol. Tots somnien en fer-se un lloc a l’elit, igual que havia fet el mateix Roberto anys enrere. «El Santes Creus és un club molt bo, amb entrenadors molt bons, on vaig aprendre molt», explica el migcentre i lateral dret blaugrana. En els últims anys, Reus ha esdevingut un punt d’origen de jugadors que han despuntat a l’elit, com és el cas de l’exblaugrana Cuenca, una tendència que Sergi Roberto espera que es mantingui: «És molt important cuidar la base perquè surtin molts jugadors de Reus cap al futbol professional».

La visita es va produir el mateix dia que es va conèixer el primer rival del Barça a la Copa del Rei. El reusenc no se’n refia, del Múrcia: «A vegades aquests partits són els més complicats de jugar, sobretot al seu camp. Intentarem encarar-lo com si fos un partit normal de la lliga, i segur que anirà bé».

Poc abans de l’acte dels 50 aniversari, el blaugrana va assistir a un acte encara més emotiu: a partir d’ara un dels camps de futbol 7 de les instal·lacions on juga el Santes Creus porta el nom de Pep Amigó, un alumne de l’escola que va morir en un malaurat accident. El futbolista va assistir a la descoberta de la placa que certifica el bateig del camp on entrenava Amigó.

tracking