Diari Més

Omar: «Amb Carreras teníem dubtes»

L’extrem del Nàstic parla del gran canvi que hi ha hagut des de l’arribada de Rodri a la banqueta, sobretot a nivell físic

Omar Perdomo, durant el Nàstic-Albacete de fa dues setmanes, al Nou Estadi.

Omar: «Amb Carreras teníem dubtes»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Gimnàstic de Tarragona està molt més contenta amb Rodri que amb Lluís Carreras. No és només una circumstància que es pot ensumar en els entrenaments i en el dia a dia, sinó que ja que ha passat a ser una afirmació pública. Aquest dijous, Omar Perdomo, extrem del conjunt grana, va deixar-ho ben clar per si algú tenia dubtes: «Amb Lluís Carreras estàvem dubitatius, no acabàvem d’engreixar la maquinària». Aquest és el sentir de la gran majoria de la plantilla, una majoria silenciosa que no s’havia atrevit a reconèixer fins ara que amb Carreras la cosa no anava bé.

Durant gairebé tota la roda de premsa, Perdomo es va referir als dos últims partits de Lliga (els que porta Rodri al capdavant), a l’hora d’enumerar les millores del seu equip. «S’està veient una millora enorme, sobretot en els dos últims partits que hem jugat. Esperem poder incrementar els minuts de bon joc aquest cap de setmana», va especificar l’extrem, el qual veu que, poc a poc, l’equip va agafant el to que necessita per competir de tu a tu amb qualsevol equip. Sobretot, les millores i els canvis s’han notat en l’aspecte físic. L’equip no estava ben entrenat, i això es notava sobre la gespa. «Físicament s’està notant molt el treball al llarg de la setmana, i això s’està veient plasmat en els resultats, que són el que manen en el món del futbol».

Deixant de banda el passat i les diferències entre un entrenador i l’altre, l’extrem canari també va valorar el pròxim equip al qual s’enfrontarà el Nàstic, com és un Barça B que visitarà el Nou Estadi aquest diumenge, a dos quarts de nou de la nit. Els blaugrana, un dels conjunts més irregulars de la categoria de plata, són, segons Perdomo, «un equip de molta qualitat, amb jugadors que volen aportar al màxim per intentar arribar al primer equip». A Omar Perdomo no li fan por ni la qualitat dels futbolistes del Barça B, ni el joc pel que aposta l’equip de Gerard López, ja que veu al Nàstic completament preparat per jugar de tu a tu als de la Ciutat Comtal. En aquest sentit, va apuntar que «si tens la pilota, tindrà molt a veure per poder aconseguir la victòria. Si fem el futbol que venim fent aquestes dues últimes jornades, ens farem amb els tres punts».

La clàusula de la por

Semblava que era una clàusula que només feia servir el Reial Madrid per por que els seus jugadors cedits poguessin donar-los algun disgust quan s’haguessin d’enfrontar a ells, però no només és habitual en el club que presideix Florentino Pérez.

Omar Perdomo no podrà jugar contra el Tenerife, ja que el seu exequip va imposar aquesta clàusula en el moment de la seva marxa. Cal recordar que, tot i que Omar no és propietat del Tenerife, sí que hi ha una opció de recompra dels illencs durant la primera temporada després de la seva marxa. «M’hagués encantat jugar aquest partit, i ho hauria donat tot, com he fet sempre. Em va quedar aquesta espineta de demostrar que sóc bon futbolista i que puc jugar en qualsevol lloc. En aquesta ocasió no pot ser, ja que el Tenerife no m’ho permet, però estaré amb tots els meus companys, donant-los suport».

tracking