Diari Més

El CF Reus Deportiu empata dos de cada tres partits en l'inici de lliga

Només ell i el Granada han acabat quatre dels seus enfrontaments a la lliga amb un marcador igualat

Máyor amb un jugador del Numància i l'empat en el marcador del fons. Un gol del punta va donar al Reus l'únic triomf fins ara.

El CF Reus Deportiu empata dos de cada tres partits en l'inici de lligaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus Deportiu està abonat a l’empat a la Segona divisió. En la seva primera temporada a la categoria, només el Tenerife (18), el Mallorca (18) i el Numància (17) van sumar més igualades que els roig-i-negres (16), que van obtenir les mateixes que el Nàstic i el Cadis. En l’arrencada de la segona campanya a la divisió de plata, el club reusenc ha accentuat aquesta línia de sumar els punts d’un en un.

En els sis primers enfrontaments, quatre han acabat amb repartiment de punts: l’estrena a Lugo (0-0), el derbi contra el Nàstic (1-1), el punt de fe aconseguit a Lorca (1-1) i el darrer partit, diumenge passat a casa contra l’Osasuna (0-0). Una victòria –a casa contra el Numància (1-0)– i una derrota –la golejada al Carlos Tartiere (3-0)– completen el balanç de partits dels homes de López Garai.

Proporció de permanència justa

Si els reusencs mantinguessin la proporció de resultats obtinguts fins ara, aquests acabarien amb 28 empats, 7 victòries i 7 derrotes, sumant un total de 49 punts. El balanç numèric seria pitjor que el de la temporada passada, en què van acabar amb 55. D’altra banda, en comptes d’acabar en onzena posició, ho haurien fet en la divuitena. És a dir, haurien obtingut la permanència, però quedant-se a un sol punt dels 48 de l’UCAM Murcia.

La projecció és un exercici de futbol-ficció tenint en compte que tot just s’ha disputat una setena part d’aquesta llarga, imprevisible i igualada Lliga 1|2|3, només apta pels equips més resistents. Tot i això, és evident que si l’equip no vol patir més del necessari en aquesta campanya, els reusencs hauran de rendibilitzar millor a nivell de resultats el bon joc demostrat fins ara en línies generals. Un factor a tenir en compte a favor del futur de l’equip és que la projecció es fa en base a un inici en què han tingut fins a nou jugadors lesionats, en ocasions sis al mateix temps.

tracking