Diari Més

Dimitrievski és l'amo sota els pals

El meta macedoni s’ha fet amb la titularitat aquesta temporada al Nàstic després de passar una 2016-17 complicada

Stole Dimitrievski, durant un entrenament amb el Nàstic la setmana passada a l'annex del Nou Estadi.

Dimitrievski és l'amo sota els palsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fins la temporada passada, parlar de la porteria del Nàstic era sinònim de fer-ho de Manolo Reina. El de Villanueva del Trabuco, ara al Mallorca amb Vicente Moreno a Segona B, havia estat el meta titular en les darreres temporades. Però necessitava un relleu. Aquest és Stole Dimitrievski, el qual s’ha fet enguany amb la titularitat sota pals i no hi ha cap tipus de discussió sobre qui ha de defensar la porteria del Nàstic.

El club grana, després de la marxa de Reina, estava buscant un inquilí fix sota pals. Nauzet va ser la petició expressa de Lluís Carreras quan era entrenador del Nàstic, però el club va prendre la determinació d’apostar pel macedoni, el qual havia donat mostres de ser un porter amb tota la solvència necessària per estar sota pals al Nou Estadi. I així ha estat.

Sempre que ha estat disponible, Stole Dimitrievski ha estat el porter titular del Nàstic. L’únic hàndicap que té aquest meta és el fet de ser internacional amb la selecció absoluta de Macedònia. Cada vegada que la seva selecció el crida, ell ha de marxar i deixa la porteria en mans de Bernabé Barragán i de José Perales, els quals tenen qualitats de sobres per suplir-lo. Perales ja ha hagut de prendre-li el relleu durant dos enfrontaments, en els quals el meta va encaixar gols, però va acabar demostrant una seguretat que el deixa en molt bon lloc per si ha de tornar a ajudar al primer equip.

El que no ha gaudit encara de cap minut és Bernabé. El meta, arribat de l’Atlético de Madrid durant aquest mercat d’estiu, va viure a l’ostracisme mentre Lluís Carreras ocupava la banqueta del Nàstic. Bernabé va veure com José Perales li passava pel davant en una situació completament surrealista. No és perquè Perales no tingués qualitats, sinó perquè fitxar un porter de l’Atlético de Madrid i no posar-lo a jugar quan marxa Dimitrievski és, com a mínim, una circumstància estranya.

El porter ha guanyat galons al Nàstic i, fins i tot, va ser determinant en l’expulsió de Borja Iglesias a La Romareda, la qual va estar motivada per una presumpta agressió al meta del Nàstic, que sembla que no es va produir. Les seves aturades, a més, comencen a ser importants per a un club que sap que té les esquenes cobertes sota pals.

Porter per a estona

Amb Dimitrievski, porter de 23 anys, el Nàstic té jugador per a estona sota pals. Ara caldrà que s’acabi de consolidar i que faci oblidar a Manolo Reina, que ha estat la referència a la porteria durant les darreres temporades. El meta, però, haurà de combinar sempre les seves actuacions a Tarragona amb les convocatòries que li arribin de la Selecció de Macedònia.

tracking