Diari Més

Borja Iglesias sí que toca a Dimitrievski

Les imatges mostren que el davanter del Zaragoza pica amb el colze al porter del Nàstic

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de molt discutir i de donar-hi voltes, les imatges no menteixen. En el vídeo que es mostra en aquesta notícia, es pot veure clarament com Borja Iglesias, davanter del Real Zaragoza, pica a Stole Dimitrievski amb el colze en la polèmica acció d'aquest passat diumenge a La Romareda.

En el vídeo es pot veure com el punta del conjunt aragonès treu a passejar el colze mentre el joc estava aturat, abans de llençar un córner a favor del Zaragoza.

Es pot apreciar com Iglesias dóna un cop molt sec i ràpid amb el seu colze esquerre, després del qual Dimitrievski cau desplomat sobre la gespa. Iglesias, després de ser expulsat, no va protestar en cap moment, pel que es pot deduir que no li va sorprendre la decisió de l'àrbitre perquè era conscient del que havia fet.

Xavi Molina s'equivoca

El capità del Nàstic, Xavi Molina, no va estar gens encertat en una entrevista realitzada a 'Tarragona Ràdio' aquest dilluns, el dia després del partit contra el Zaragoza. El de la Canonja, va relatar sobre la jugada que «jo estava marcant a Borja Iglesias i ell em va donar un cop amb el cul per apartar-me de la jugada», a què va continuar que l'acció de Borja Iglesias «no és un cop», tot i que sí va reconèixer que hi va haver contacte.

Segons es pot apreciar a les imatges, Xavi Molina estaria tapat pel mateix Iglesias, amb què seria molt complicat que hagués vist l'acció del davanter sobre Dimitrievski.

En el si del Nàstic no han caigut gens bé aquestes declaracions, ja que entenen que el capità de l'equip ha de defensar per sobre de tot als seus companys, en aquest cas Stole Dimitrievski.

El moment en què Borja Iglesias colpeja a Dimitrievski.

Borja Iglesias sí que toca a DimitrievskiDiari Més

tracking