Diari Més

L'àrbitre del Zaragoza-Nàstic denuncia l'actitud del director general dels aragonesos

Diu que el va perseguir fins el seu vestidor per recriminar-li l'expulsió del davanter Borja Iglesias

Jorge Figueroa Vázquez.

L'àrbitre del Zaragoza-Nàstic denuncia l'actitud del director general dels aragonesosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Zaragoza-Nàstic d'aquest diumenge està portant molta cua. I, segurament, en continuarà portant. Els jugadors del conjunt aragonès es van queixar per activa i per passiva de l'actuació arbitral. Ho van fer tant durant l'enfrontament, que va acabar 1-1, com finalitzat el partit, en el torn dels micròfons.

L'expulsió de Borja Iglesias per una presumpta agressió a Dimitrievski va fer enfadar molt als locals. I és que no sembla que el davanter local agredís al meta del Nàstic, encara que l'àrbitre ho va determinar així. Borja Iglesias no es va queixar gaire en el moment de l'expulsió, per doble targeta groga, però sí que ho van fer altres persones a posteriori.

Un d'ells, segons l'acta redactada per Jorge Figueroa Vázquez, va ser el director general del Real Zaragoza, Luis Carlos Cuartero Laforga. Segons reflectia l'acta després del duel, aquest es va dirigir a la tripleta arbitral dirigint-s'hi en els següents termes: «No li ha donat, t'ho has inventat tot». Així, segons l'acta, en repetides ocasions. Finalment, va haver de ser apartat per les forces d'ordre públic, sempre segons l'escrit arbitral.

Les queixes, a Saragossa, van més enllà. Reclamen una expulsió de Javi Jiménez, per una segona cartolina groga que podria haver vist perfectament. A més, no entenen des de terres aragoneses que el col·legiat mostrés cinc cartolines grogues als seus jugadors. Tot plegat, portarà molta cua.

tracking