Punt de migdiada

Reus i Osasuna empaten (0-0) en un partit avorrit on només brilla Carbia i debuta Lekic

Máyor no ha tingut avui el seu dia.

Punt de migdiadaCF Reus

El CF Reus es mostra incapaç de sumar els tres punts contra l’Osasuna tot i haver estat superior al rival en algunes compasses del partit. Al final, empat sense gols entre dos equips que han basat el seu joc en la fortalesa al darrere i que no han pogut inquietar gaire la porteria rival.

En el CF Reus, el futbolista més perillós de tots ha estat Fran Carbia i, per aquest motiu, no s’entén que hagi estat el primer canvi que ha realitzat Aritz López Garai. O físicament l’entrenador no el veu bé, o és incomprensible que el futbolista que més ocasions i perill crea es quedi sense jugar els 90 minuts.

Ha estat ell qui, en el minut 40 de partit, ha gaudit de la millor ocasió de totes. Una internada per l’esquerra de Ricardo Vaz ha acabat a peus de Carbia qui, en primera instància ha retallat amb la dreta i ha xutat amb la seva cama menys bona. El meta Herrera ha hagut de desviar a córner.

Aquesta ocasió ha esperonat al Reus i a un Miramón que, a un minut del descans, ha cavalcat per banda dreta fins arribar a la frontal. A l’hora de disparar, ja no tenia forces.

En el segon acte, tot el joc ofensiu s’ha continuat basant en la força i la velocitat de Carbia, unides a la intermitència de Vaz qui, de tant en tant, apareixia per deixar detalls de qualitat. Qui no ha tingut el seu dia ha estat Máyor, que ha hagut de ser substituït per Lekic, que ha debutat amb la samarreta del CF Reus. Ell tampoc ha pogut evitar l’empat.

Les graderies

Avui les graderies de l’Estadi Municipal han tingut un color molt especial. Amb motiu de tot el que està succeint al voltant de l’i d’octubre, al camp s’ha pogut veure una gran senyera catalana, que ocupava gairebé tota la zona de Preferent.

A més, en alguns moments del partit, es podien sentir crits d’’Independència’. L’afició visitant els ha secundat i s’ha unit a la festa.

FITXA TÈCNICA

REUS

Edgar Badia, Miramón, Pichu Atienza, Olmo, Álex Menéndez, Juan Domínguez, Tito, Gus Ledes, Vaz (Cámara, 82’), Máyor (Lekic, 77’) i Carbia (David Querol, 70’).

OSASUNA

Sergio Herrera, Lillo, Oier, Aridane, Carlos Clerc, Lucas Torró, Fran Mérida, Roberto Torres (De las Cuevas, 85’), Xisco, Mateo García (Sebas Coris, 72’) y Quique

GOLS

No n'hi va haver

ÀRBITRE

Valentín Pizarro Gómez (madrileny). Va mostrar la targeta groga als visitants Fran Mérida i Lillo.