Iván Vidal truca a la porta del Nàstic gràcies als seus gols amb la Pobla

El davanter ha marcat les tres dianes que ha anotat el filial grana aquesta temporada, que han significat set punts, i demana pas al primer equip

Iván Vidal, durant un salt en el partit de diumenge a la Pobla davant del Vilafranca.

Iván Vidal truca a la porta del Nàstic gràcies als seus gols amb la PoblaCristina Aguilar

Des de ben petit, Iván Vidal ha estat lligat al gol. Aquest jove de tan sols 22 anys marca gols en tots els equips en què juga, des de qualsevol posició del camp i de totes les maneres possibles. Però li faltava explotar del tot, i sembla que ho farà aquesta temporada.

Vidal s’ha convertit en el futbolista al qual tothom busca en el camp per poder veure la pilota al fons de la xarxa. Al CF Pobla de Mafumet ha trobat l’estabilitat que necessitava i, ara, amb les seves actuacions s’ha guanyat tot el dret a ser un futbolista a tenir en compte pel primer equip del Nàstic. Millor no ho pot tenir, ja que l’actual entrenador grana, Rodri, el coneix per haver-lo tingut al filial abans del pas del tècnic al primer equip.

Vuit punts acumula ara mateix la Pobla. Doncs bé, set són responsabilitat directa d’Iván Vidal. Però el més sorprenent de tot és que el 100% dels gols del filial del Nàstic porten el segell de Vidal. En les sis jornades que ha disputat l’equip, són tres gols els que ha marcat, per quatre encaixats. Aquests tres són d’Iván, un davanter que no només destaca pel seu innegable olfacte golejador, sinó que és un futbolista que domina tots els registres que necessita un davanter i que és capaç de sortir-se’n de qualsevol situació durant un partit.

Un gol immediat

La primera diana de Vidal va produir-se, precisament, en l’estrena lliguera de l’equip pobletà. Va ser a Ascó, i el gol del punta visitant va ser com un llampec. Minut 75, i l’Ascó de Santi Castillejo s’avança a l’electrònic. Fins aquí, res estrany. Però l’electrònic no havia canviat de minut i, abans de passar al 76, ja podia mostrar un 1-1. La reacció de l’equip va ser immediata, igual que el gol d’Iván.

Salvant els mobles

Dos partits sense marcar la Pobla que gairebé van ser tres, però va tornar a sortir el «9» per demostrar totes les seves habilitats. Minut 91 del Pobla-Horta a l’annex del Nou Estadi de Tarragona. Falta lateral i Iván Vidal, que sortia des de la banqueta, s’eleva per damunt de la resta per rematar de cap i pujar un 1-0 que acabaria donant els tres punts als seus.

Molta feina

El tercer gol de Vidal (i de la Pobla) en el que va de temporada és una clara demostració de què és aquest jugador. Quan el partit contra el Vilafranca d’aquest diumenge s’havia posat més dur, quan el rival empenyia i quan Perales havia de començar a volar sota pals per evitar una diana visitant, va aparèixer Vidal per desembossar el partit. Minut 36, tret de Vidal, i gol. 1-0 i el marcador no es va moure.

Velocitat, qualitat, bon dribling, caigudes a banda constants, lluita, sacrifici i, sobretot, gol, gol i gol. Aquestes són les qualitats d’un futbolista que ha demostrat que algú almenys hauria de pensar-se la possibilitat de convocar-lo pel primer equip. Ara mateix, Stephane Emaná no hi és, per lesió. Uche i Barreiro són els dos únics puntes que hi ha a l’equip. Què més ha de fer Iván Vidal perquè es fixin en ell?. Els tècnics són els que manen i els que decideixen i seran ells els que prendran la determinació de deixar-lo al filial o oferir-li l’alternativa.