Diari Més

El meteòric Lorca, l'escull del Reus per començar una ratxa de triomfs

Els roig-i-negres visiten demà un rival que ha pujat de Primera Regional a Segona Divisió en una dècada

Tot i ser un nouvingut a la categoria, l'equip compta amb 3.600 socis i una assistència mitjana d'uns 6.000 espectadors.

El meteòric Lorca, l'escull del Reus per començar una ratxa de triomfsLorca FC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper rival del Reus Deportiu sembla haver nascut amb un imant al cap, que no para d’impulsar-lo cap a l’elit del futbol espanyol. Fa només deu anys, l’equip que va acabar la primera jornada com a líder de la Liga 1|2|3 jugava en un camp de terra de la Primera Regional.

Es deia La Hoya Deportiva i el va concebre el constructor Pedro Rosell com a una plataforma pel futbol base de la pedania que donava nom al club.

El novembre de 2015, l’empresari xinès Xun Gebao va comprar el club que llavors es deia La Hoya Lorca i ja havia ascendit a Segona B, amb l’objectiu de pujar-lo a la categoria de plata en un termini de tres temporades. El club ho ha aconseguit en menys de dos anys. Des de la temporada passada el club es diu Lorca FC i pertany al 100% a aquest empresari que va ser exfutbolista i exseleccionador del seu país. També és fundador, president i director general del club Shanghai East Asia i propietari de l’acadèmia de futbol Genbao.

Set titulars nouvinguts

De l’equip de l’ascens el Lorca en conserva deu jugadors, dels quals només tres en són titulars indiscutibles: el porter Dorronsoro, el lateral dret Pomares i el pivot defensiu Bustos. Un altre d’aquests, el lateral esquerre Pina, jugarà amb tota probabilitat contra el Reus, en substitució del lesionat Adán Gurdiel. Si no hi ha canvis destacats, la resta de l’equip titular el formaran els centrals Holgersson i Fran Cruz; una línia de tres formada per Nando, Tropi i Sito; i Eugeni com a enllaç entre el mig del camp i el punta Menentiel.

Falta de gol i errades defensives

El Reus intentarà començar una ratxa de victòries i de partits marcant contra un rival que també té problemes a l’hora de transformar les ocasions que genera. Un altre dels punts dèbils dels murcians són les badades defensives puntuals que els han costat més d’un punt. Tot i ser un nouvingut a Segona, el Lorca té una gran massa social: té 3.600 socis i l’assistència mitjana a l’estadi –amb capacitat per 8.000- és d’uns 6.000 espectadors.

tracking