Impotents a Terrassa

Els egarencs passen per damunt del filial del CF Reus (3-1)

Els jugadors del Reus B-Cambrils, en una imatge d'arxiu d'un partit d'aquesta temporada.

Impotents a TerrassaCF Reus

El Reus B no va poder fer res per evitar la derrota, aquest vespre, a Terrassa. Els locals no van deixar ni respirar als de Lluís Albesa, que van veure com, als sis minuts de joc, s’avançaven en el marcador. Però els reusencs no es van rendir, com mai ho fan. Un minut després, el Reus va pujar l’empat a l’electrònic amb un gol en pròpia porta precedit d’una centrada de Padilla que Yaya es va introduir a la seva porteria, oferint emoció a l’enfrontament, almenys durant uns minuts.

El duel va ser vibrant, molt emocionant, i molt divertit, sobretot pels interessos del conjunt local, el qual va oferir tot un bombardeig d’ocasions al llarg dels 90 minuts. En una d’aquestes, Dani Sánchez va marcar el gol de la tarda, després d’un tret potentíssim. Semblava molt complicat pels d’Albesa, els quals veien com un dels principals candidats a la zona alta els passava per damunt per moments. Toro, en el 34’, a punt va estar de marcar el tercer, però amb l’ajustat 2-1 van marxar els dos equips al decans.

Però en el segon acte, Daisuke, un dels jugadors més desequilibrants del Terrassa, va decidir l’enfrontament. Un gol que va significar un 3-1 que, tot i la insistència del Reus en acostar-se a l’electrònic, va estar a punt de convertir-se en un marcador més ampli a favor dels barcelonins. El quart va estar a punt de pujar, però Xavi Fernández, en el 81’, i Raúl Torres a dos minuts del final, van fallar davant de Kilian.

Terrassa. Ortega, Dani Sánchez, Yaya, Sergi Valls, Guti, Guzmán, Álex Fernández, Daisuke (Jona, 70’), Fran Piera (Raúl Torres, 76’), Jorge Carrión i Toro (Nils, 55’).

Reus B. Kilian, Óscar Torre, Guerrero, Gonzalo, Miranda, Albert Miravent, Xavi Xavi Jaime, Dome, Ernest Forgás, Fabra i Padilla.

Gols. 1-0, Sergi Valls (6’); 1-1, Yaya en pròpia porta (7’); 2-1, Dani Sánchez (23’); 3-1 Daisuke (60’).