Diari Més

El Reus busca el primer triomf de la temporada davant el Numància

Els reusencs tancaran demà dilluns a les 20.30 h la quarta jornada de la Liga 1|2|3

Máyor en el cartell promocional del partit davant el Numància.

El Reus busca el primer triomf de la temporada davant el NumànciaCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus no sap què és guanyar encara aquesta temporada i espera aconseguir el primer triomf demà (20.30 hores) davant el Numància, en el duel que tancarà la quarta jornada de LaLiga 1/2/3 davant un equip la intenció del qual és mantenir el seu bon inici de la lliga, on no coneix la derrota, i amb l'única possible novetat en el seu onze del lateral dret Unai Medina.

Els pupils d'Aritz López Garai tenen clar que, si volen complir l'objectiu marcat -acabar en el primer terç de la taula classificatòria- han de començar a sumar de tres en tres.

Després d'una derrota i dos empats, el quadre de Tarragona s'ha instal·lat a la zona baixa de la classificació, i ara ha de guanyar els sorians per aconseguir escalar posicions i arrencar d'una vegada per sempre.

Per aconseguir el triomf, López Garai té diversos problemes en forma de baixes. Vitor, Guzzo, Pichu Atienza, Carbonell i Migue García no podran participar per culpa de lesions i Lekic no està encara en forma, per la qual cosa l'entrenador del quadre reusenc haurà d'enginyar-se-les per trobar un onze de garanties.

Enrere jugaran els futbolistes disponibles, mentre que al centre del camp tampoc es preveuen canvis respecte a l'últim partit de Lliga.

On podria haver-hi alguna modificació és a la davantera, on Fran Carbia apuntaria a la titularitat amb Máyor i David Haro, que ha participat poc en aquest inici de campanya.

El Numància tanca a Reus la quarta jornada de LaLiga 1/2/3 amb la intenció de mantenir el seu bon inici de la lliga, on no coneix la derrota, i amb l'única possible novetat en el seu onze del lateral dret Unai Medina.

L'entrenador numantí Jagoba Arrasate seguirà confiant en l'onze que ha entrat amb bon peu en la competició i a més podrà comptar en la convocatòria amb Munir, després de tornar dels compromisos internacionals de la selecció marroquí, i amb Guillermo, recuperat del seu procés gastrointestinal.

Arrasate ha subratllat que les estadístiques de l'equip apunten que ha aconseguit en aquest inici de la lliga generar un bon nombre d'ocasions i encaixar pocs gols, «encara que sempre hi ha marge de millora».

L'entrenador ha assegurat que el Reus, en els partits que ha jugat a casa seva, ha merescut millor resultat que l'obtingut.

«És veritat que té un nou entrenador però la idea és la mateixa, té els conceptes tàctics molt definits. Davant del Nàstic, que el vaig veure en directe, i contra l'Sporting, va merèixer guanyar», ha apuntat.

El Numància està donant bones sensacions, per moments, en aquest inici de la lliga, i aprofitant que un de les seves incorporacions, Pere Milla, està veient porta, per sumar punts.

Arrasate ha desitjat que Milla segueixi la ratxa però ha reconegut que no se li pot demanar que marqui en tots els partits, encara que sí treballar i donar solucions en atac.

L'equip sorià vol aprofitar la seva bona ratxa per seguir sumant a Reus, el que li permetrà seguir enfilat en els llocs nobles de la classificació.

Alineacions probables:

Reus: Edgar Badia; Miramón, Olmo, Íñíguez, Menéndez; Borja, Juan Domínguez, Ledes; Haro, Fran Carbia i Máyor. Numància: Aitor Fernández; Unai Medina, Calvo, Escassi, Ripa; Diamanka, Iñigo Pérez; Pablo Valcarce, Pere Milla, Marc Mateu; Manu del Moral Àrbitre: Iñaki Vicandi Garrido (Comitè basc). Estadi: Municipal de Reus (20:30).

tracking