Entren a la UCI

El Nàstic perd a Cádiz (2-0), suma un punt de dotze possibles i ja perilla la continuïtat de Lluís Carreras

Carlos Blanco ha estat titular a Cádiz.

Entren a la UCINàstic

Guió semblant, mateix final. Un Nàstic que s’ha arribat a agradar a la primera meitat, ha acabat caient per culpa de dos golassos que han arribat precedits d’accions puntuals per part d’un Cádiz que ha estat capaç d’aprofitar les dues úniques ocasions clares de què ha gaudit el partit.

Primer, Barral ha estat capaç d’aprofitar el rebot d’una falta per afusellar a un Dimitrievski que havia desviat molt efectivament una falta i, després, el crack, Álvaro García, ha afusellat al macedoni després de robar una pilota en el centre del camp.

Aquest resultat deixa en el precipici a un Lluís Carreras que ha perdut la confiança del club i que podria perdre el càrrec en les pròximes hores o podria veure com li posen un ultimàtum sobre la taula de cara al duel del pròxim diumenge contra l’Albacete.

Els andalusos van demostrar el seu poder ofensiu durant els deu primers minuts de partits, amb Salvi i Álvaro García com a banderes ofensives, i un Barral que esperava qualsevol oportunitat per intentar sorprendre a Dimitrievski.

La primera part va estar completament orfe d’ocasions de gol, amb dos conjunts que intentaven empènyer i buscar l’àrea rival, sense arribar a la meta contrària. Ara bé, després del primer quart d’hora de tempteig, el Nàstic va veure que el seu rival era tan vulnerable com qualsevol i va voler fer-se l’amo de la pilota.

Ho va aconseguir i Maikel Mesa, comandant el centre del camp, es va convertir en el pitjor maldecap dels rivals, amb bones accions entre línies i passades que intentaven deixar als seus davant del meta rival. El mateix Mesa va disparar en el 31’, des de lluny, després d’una gran acció personal, i el rebot va anar a peus d’Uche, que no va poder engaltar-la amb la precisió necessària. Un minut abans, Kakabadze s’internava per la dreta i, després de marxar d’un parell de defensors, xutava sense trobar porteria.

El Cádiz va començar la segona meitat com la primera, dominant, i ha trobat el seu premi als vuit minuts després de la represa amb un gol de Barral, precedit d’un rebot en una falta llençada per Álvaro, que ha desviat Dimitrievski al travesser.

Amb el gol en contra, Carreras ha començat a moure la banqueta. Primer, ha donat entrada a Manu Barreiro per un Juan Delgado que continua completament desaparegut. Després, ha introduït al camp a Juan Muñiz per Xavi Molina, encara que la línia de cinc defensors no ha canviat, ja que Silvestre i Mesa han actuat de pivots, per darrere de l’asturià.

Però el Nàstic no ha estat capaç de reaccionar. Tot i que Javi Jiménez, a la seva, feia el seu propi partit, demostrant que està molt per damunt de la majoria dels seus companys, els de Carreras han perdut a la segona meitat tot el que havien aconseguit a la primera. Fins el punt que Álvaro García, en el 73’, ha marcat el segon, que significava la sentència. Pilota que perd en el centre del camp Eddy Silvestre, que aprofita l’extrem del Cádiz per fer una cursa de 40 metres, plantar-se al davant de Dimitrievski i afusellar al macedoni.

Ha estat llavors quan Lluís Carreras ha decidit passar a defensa de quatre homes, amb l’entrada d’Omar Perdomo per Otar Kakabadze. Era massa tard. La remuntada, impossible.