Diari Més

El Reus aspira a quadruplicar els ingressos del patrocinador principal

Zozulya va ser descartat per motius econòmics

Xavier Llastarri i Joan Oliver.

Oliver: «La temporada vinent mirarem més amunt»Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quan enfilem la quarta jornada de lliga, el CF Reus Deportiu es troba encara en negociacions per tancar l’acord amb el patrocinador principal del club, el que ocuparà el pit de la samarreta roig-i-negra, que de moment no llueix cap logotip.

Segons ha afirmat avui el principal accionista del club, Joan Oliver, l’entitat no es vol precipitar perquè «hi ha una possibilitat d’aconseguir uan quantitat 4 vegades més alta que la temporada passada».

En una entrevista a aquest diari el president del club, Xavier Llastarri, ja va avançar que preveien començar la lliga sense patrocinador, segons afirmava, perquè havien de decidir entre almenys tres propostes molt interessants que tenien sobre la taula.

Llastarri: «Tenim una plantilla molt millor que l’any passat»

Una setmana després del tancament del mercat de fitxatges, tant Oliver com el president roig-i-negre han fet un balanç positiu de la campanya de fitxatges de l’estiu. «Aquesta temporada tenim molt millor plantilla que la temporada passada. Dels deu jugadors que hem fitxat, nou han jugat en algun moment a Primera divisió», ha afirmat Llastarri.

Oliver ha volgut elogiar la tasca de la direcció tècnica, encapçalada per Sergi Parés i Ferran Asensio, en un estiu en què s’han disparat els preus de mercat. «S’han batut tots els rècords de traspassos cobrats i pagats per equips de Segona», ha recordat Oliver, qui també ha mencionat que estan competint contra equips que tenen un pressupost sis cops més gran que el del Reus, com és el cas de l’Sporting.

Zozulya, descartat pel salari

«Ens havien ofert el davanter del Betis i el tenien a punt per enviar-nos-el en un avió, però el vam descartar perquè cobrava quatre cops més que els altres, i no era quatre cops més bo que el que tenim», ha afirmat Llastarri, referint-se al punta Roman Zozulya.

«No sempre descartem un fitxatge perquè no tinguem els calers, sinó perquè no volem trencar l’escala salarial d’un equip que té una mitjana que no arriba als 200.000 euros», ha afegit Oliver, que ha fet referència a Cruyff: «El Johan sempre deia que hi ha dos coses que sempre se saben en un vestidor: qui és bo i qui no, i el que cobra cadascú».

La gespa es replantarà quan es reformi tot l’Estadi

Els directius roig-i-negres s’han referit a l’estat de la gespa, visiblement degradada per un fong que prospera quan les temperatures mínimes no són prou baixes. El club ha reconegut que l’única solució contra els problemes que generen les altes temperatures és substituir-la per la d’una altra classe, com la que hi ha en els camps d’entrenament annexos. El replantament està inclòs dins la futura remodelació de l’estadi, pendent del concurs de cessió per part de l’Ajuntament.

tracking