Diari Més

El CF Reus recorda a Jordi Pitarque

La primera plantilla ha fet un minut de silenci abans de l'entrenament el dia que es complia el setè aniversari de la seva mort

Els jugadors del CF Reus, durant el minut de silenci.

El CF Reus recorda a Jordi PitarqueCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 6 de setembre és, amb tota probabilitat, el dia més trist de la història del CF Reus Deportiu. Aquell dia de l'any 2010, el futbolista, company i amic Jordi Pitarque va morir sobtadament a l'edat de 23 anys.

Aquella temporada amarga va finalitzar amb la millor dedicatòria i homenatge possible: l'ascens a Segona Divisió B. Un ascens que marcaria un abans i un després a la història del club. Un ascens serviria per consolidar l'equip a la categoria de bronze i permetre, posteriorment, fer el salt al futbol professional. I és que ja se sap. Com acostuma a dir la parròquia roig-i-negra: des de llavors, el CF Reus sempre juga amb 12 futbolistes.

Set anys després, la figura de Jordi Pitarque continua ben viva a la memòria de tota la família roig-i-negra. Aquest dimecres al matí, com cada any en aquesta data, la plantilla del CF Reus ha realitzat un minut de silenci abans de l'entrenament «per recordar aquell company que sempre ens acompanya, que sempre serà present i que mai oblidarem», han explicat des del club reusenc mitjançant un comunicat. «Set anys sense el nostre 7. Set anys sense oblidar-te», finalitza l'escrit del club.

tracking