Diari Més

El nou CBT comença els entrenaments

El club anuncia l’arribada de Guido Villamil, pivot argentí que ve de França

L'inici dels entrenaments es va produir durant la tarda d'aquest dimarts.

El nou CBT comença els entrenamentsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona va iniciar els entrenaments, per afrontar amb les màximes garanties la temporada 2017-18, una campanya en la qual el primer equip militarà a la Lliga EBA, després del descens de l’entitat aquest passat estiu.

Berni Álvarez, que repeteix a la banqueta blava després d’haver renovat el seu contracte, tornarà a ser el capità d’un vaixell que ha d’intentar aconseguir una estabilitat esportiva molt necessària després de tots els problemes institucionals i econòmics que ha patit durant les darreres setmanes.

El club anunciava aquest dimarts la incorporació d’un nou jugador per a la primera plantilla, com és el del pivot argentí Guido Villamil, que prové del bàsquet francès. Va jugar la temporada passada en el Ouest Lyonnais de la quarta divisió francesa. Guido és un jugador amb àmplia experiència en lliga EBA i LEB Plata. La seva última aventura a Espanya va ser al Xuven Cambados la temporada 2015-16. El jugador argentí va jugar 10 partits amb l’equip gallec, amb una mitjana de 4:38 minuts i 0,9 punts anotats. Guido també ha jugat amb CB Agustinos Eres, CB Zamora, AE Sedis i CDEB Pas, a més d’una altra etapa amb Xuven Cambados. Amb tots ells en lliga EBA.

Amb l’equip zamorà, Guido va aconseguir les millors mitjanes de la seva carrera a Espanya, anotant 4 punts de mitjana en lliga regular i agafant més de 4 rebots per partit. Guido Villamil és un interior pur, amb 205 entímetres d’altura i 103 quilos. Un jugador capaç d’intimidar en defensa i amb molta capacitat per agafar rebots en els dos cèrcols.

tracking