Diari Més

El Nàstic valora fitxar un jugador lliure

La lesió de Djetei, de llarga durada, permet sortir al mercat tot i estar fora del termini

Javi Jiménez és un dels jugadors que més està rendint dels que han arribat nous.

El Nàstic valora fitxar un jugador lliureNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lesió de Mohammed Djetei obre al Gimnàstic de Tarragona la possibilitat de fitxar un jugador, sempre que aquest estigui lliure.

La Lliga de Futbol Professional permet que si algun equip té una fitxa lliure, la pugui cobrir amb un futbolista que, en el dia del tancament del mercat (1 de setembre) no hagués estat vinculat a cap equip. En aquest sentit, hi ha alguns jugadors que s'han quedat a l'atur, i un d'aquests podria fitxar pel Nàstic pròximament.

Els mals resultats del Nàstic motiven que l'entitat estigui valorant seriosament la incorporació d'un futbolista més. A més, la lesió de genoll de Djetei va per llarg.

La posició que més urgeix de reforços és la de lateral dret, ja que Kakabadze, que marxa quan hi ha partits entre seleccions, no acaba d'arrencar. A banda, Pol Valentín encara està tendre, a banda de lesionat. Aquí hi ha un forat que s'ha de cobrir.

També hi ha una possibilitat, que és la de comptar amb Suzuki com a lateral i la d'anar a per un central. Fins i tot, la incorporació d'un davanter centre no estaria descartada, tot i que és una possibilitat molt remota.

Ha estat Lluís Carreras, entrenador del Nàstic, l'encarregat d'explicar avui en roda de premsa que el club està buscant un futbolista. «Hem d’estar atents a qualsevol jugador que sigui fitxable i que estigui sense fitxa», ha manifestat el tècnic, el qual també ha parlat sobre el fitxatge d'Eddy Silvestre, centrecampista arribat del Cadis al final del mercat d'estiu, i que ja va jugar com a titular dissabte durant la golejada de l'Sporting al Nou Estadi (0-4). En ser preguntat si la seva contractació havia estat petició expressa del propi Carreras, el català ha argumentat que «tenim la norma en aquest club de decidir entre tres parts».

tracking